Cosmetice si decoratiuni la Targul Cadourilor de Craciun

Intre 5 si 8 decembrie va asteptam la ROMEXPO pentru o noua editie a Targului Cadourilor de Craciun. Va asteptam cu idei inedite care vor transforma orice cadou intr-o experienta de neuitat.

La Targul Cadourilor de Craciun va asteptam la standurile:

1. Sabio Cosmetics

Rafinament. Rasfat. Dichis.

Sabio Cosmetics este o companie romaneasca, infiintata in anul 2012, cu capital integral privat, ce produce si distribuie produse cosmetice 100% naturale, din ingrediente de inalta calitate, cele mai multe dintre acestea avand certificari organice.

Sabio Cosmetics a aparut dintr-o necesitate interioara. Pasiunea noastra pentru un stil de viața natural, sanatos si echilibrat, a condus la formarea primului nucleu al Sabio. La baza infiintarii companiei stau doua lucruri esentiale: respectul pentru o viata de calitate si formatia stiintifica. Preocuparea pentru un stil de viata sanatos a fost mereu o prioritate pentru noi, iar profesia de baza, din domeniul chimiei, ne-a ajutat sa intelegem impactul real pe care produsele de ingrijire personala il au asupra sanatatii.

Misiunea Sabio Cosmetics este de a oferi o alternativa sanatoasa celor care cauta un produs 100% natural, de calitate premium. La Sabio folosim ingrediente naturale, bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanti, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza.
Procesul de creare este handmade, astfel fiecare produs rezultat este unic. Produsele Sabio se bucura in momentul crearii lor de intreaga noastra atentie si pasiune.

Gama noastra de produse include: sapunuri si sampoane solide, sapunuri lichide şi geluri de dus, serumuri pentru intretinerea parului, balsamuri pentru par, elixiruri pentru ten, demachiante si tonice faciale, unturi de corp, exfoliante corporale, saruri de baie, uleiuri de masaj, lip balmuri, serumuri pentru maini si cuticule, uleiuri vegetale organice*, unturi vegetale organice*, ape florale organice*.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viața, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

www.sabiocosmetics.ro

2. Aestuarium – este primul atelier de personalizare obiecte promotionale prin tehnica broderiei computerizate, infiintat ca o firma sociala de Fundatia Estuar in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6, Bucuresti.

www.aestuarium.ro

Va asteptam la Targul Cadourilor de Craciun!
Program de vizitare:
05.12.2013 – 07.12.2013 intre orele 10:00 – 19:00.
08.12.2013, intre orele: 10:00 – 18:00.

ACCESUL este GRATUIT!

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:

www.expo-cadou.ro

https://www.facebook.com/Targul.Cadourilor.Romexpo

www.romexpo.ro

https://www.facebook.com/ROMEXPO

https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *