CONSTRUCT EXPO

CONSTRUCT EXPO se va desfasura in aceeasi perioada cu: AMBIENT EXPO – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, ROMTHERM – Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, ROMENVIROTEC – Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si Antichitati si Targul de Produse Traditionale.

Produse noi, idei noi, servicii noi, afaceri noi. Acestea sunt cele 4 repere ale Construct Expo 2016, targ care detine locul de lider pe piata evenimentelor de profil din Romania, fiind un generator de tendinte in domeniul constructiilor.

In centrul atentiei sunt inovatia si tendintele, materialele de calitate, arhitectura contemporana, tehnologiile si solutiile verzi. Evenimentul reprezinta o oportunitate de a face schimb de idei pentru cei care doresc sa fie inovativi si vor sa furnizeze produse si servicii de calitate.

Retrospectiva 2015

In perioada 26-29 martie 2015, in Centrul Expozitional Romexpo au avut loc 8 evenimente expozitionale adresate in primul rand specialistilor, dar si publicului larg. Pe perioada celor 4 zile, 21.420 de persoane au vizitat targurile Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo, Antique Market, Expo Flowers & Garden, Pastele la Romexpo si Targul de Produse Traditionale.

In total, in cadrul celor 8 targuri au expus, pe o suprafata de 15.000 metri patrati, ocupand 7 pavilioane expozitionale si 6 platforme exterioare, peste 420 de companii din Romania si alte 22 de tari, respectiv: Austria, Belarus, Bulgaria, Cehia, China, Coreea de Nord, Croatia, Egipt, Franta, Germania, Grecia, Italia, Republica Moldova, Marea Britanie, Muntenegru, Polonia, Portugalia, Romania, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria si Ucraina.

Avand un grad de internationalizare de 31%, Construct Expo – Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii a reprezentat un punct de atractie pentru antreprenorii si expertii in constructii, dar si pentru publicul larg interesat de echipamente si utilaje pentru uz propriu. Ca o noutate, vizitatorii au fost invitati sa asiste la demonstratiile live organizate de companiile expozante, in cadrul carora reprezentantii acestora au exemplificat modul de functionare al echipamentelor comercializate.

Va multumim si va asteptam la editia din 2016 a Construct Expo!