Confectii textile pentru orice ocazie la Targul Cadourilor de Craciun

In perioada 5 – 8 decembrie, la ROMEXPO are loc o noua editie a Targului Cadourilor de Craciun. Va invitam sa vizitati cele peste 80 de companii expozante pentru a gasi cele mai ingenioase idei de cadouri pentru sarbatori. 
In cadrul acestei editii va asteptam la standul magazinului online www.pantofiimei.ro.

AdiA Holding si AXI Grup 2003 SRL sunt doua societati cu capital 100% romanesc, care comercializeaza vestimentatie feminina si masculina. Stilul nostru este tineresc, intotdeauna ancorat in tendintele modei atat ca linie cat si cromatica.

Ne adresam acelor clienti care cauta si apreciaza calitatea, doamnelor care doresc sa fie foarte feminine atat intr-o tinuta sport cat si intr-una eleganta, rafinata. De asemeni, ne adresam si celor cu masuri XXL care vor sa mearga in pas cu tendintele modei actuale.

Am aparut pe piata romanească in anul 2002. De atunci, pastram un trend ascendent, marca AdiA, fiind astazi comercializata in Bucureti, si nu numai aici!

Colectivul nostru este format din persoane atent selectate dupa criterii de performanta. Ne preocupa calitatea, frumusetea tesaturilor, a accesoriilor; ne preocupa cele mai mici detalii care concura la realizarea unor produse care sa va placa; nu in ultimul rand ne preocupa parerea clientilor nostri: o sursa permanenta de inspiratie. Obiectivul nostru: sa oferim clientilor calitate la un pret corect.

Dorim sa va prezentam oferta de produse a societatii noastre. In masura in care acestea prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa ne contactati si vom fi bucurosi sa va oferim orice alte informatii suplimentare.

Magazín si show-room:
PROSPER CENTER – Calea 13 Septembrie / etaj 1.
Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie: www.pantofiimei.ro sau la tel: 0723.53.99.22 / e-mail: adiashop@yahoo.com

Va asteptam la Targul Cadourilor de Craciun!

Program de vizitare:
05.12.2013 – 07.12.2013 intre orele 10:00 – 19:00.
08.12.2013, intre orele: 10:00 – 18:00.

ACCESUL este GRATUIT!

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:

www.expo-cadou.ro

https://www.facebook.com/Targul.Cadourilor.Romexpo

www.romexpo.ro

https://www.facebook.com/ROMEXPO

https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *