Confectii textile la Targul Cadourilor de Craciun

Intre 5 si 8 decembrie va asteptam la ROMEXPO pentru o noua editie a Targului Cadourilor de Craciun. Va intampinam cu idei inedite care vor transforma orice cadou intr-o experienta de neuitat.
La Targul Cadourilor de Craciun va asteptam la standurile:1. SORSTE S.A. din Focsani, companie infiintata in 1994, a avut pana in prezent o evolutie ascendenta pe piata confectiilor textile, castigandu-si pozitia de lider intre cele mai importante firme de profil din Romania.

Cu un management modern, personal tehnic cu inalta calificare, prin utilizarea celor mai moderne tehnologii si echipamente, precum si o organizare si planificare eficienta, SC SORSTE SA s-a impus atat pe piata din tara, cat si pe cea din strainatate.

Avand la baza experienta pe care a acumulat-o de-a lungul timpului, prin diversele parteneriate pe care le-a indeplinit cu succes, SC SORSTE SA ofera servicii de cea mai inalta calitate.


SC SORSTE SA
B-dul Bucuresti nr 12 Focsani,Vrancea
Telefon:00403370401241
Fax:0040337401260
e-mail:office@sorste.ro
web:www.sorste.ro2. SC CISEROM SA, are o traditie de 86 de ani in producerea si comercializarea ciorapilor. Colectiile noastre numara o gama larga de produse, care se adreseaza tuturor categoriilor sociale, varstelor si gusturilor: sosete pentru nou nascuti ,copii, femei, barbati, din bumbac, bumbac in amestec si dresuri din bumbac pentru nou nascuti, copii si femei, dresuri fine pentru femei.

Ciorapii si sosetele sunt produse tricotate cu grija, pentru ca fiecare dintre noi sa se poata simti excelent iar dresurile pentru nou nascuti si copii sunt mereu calduroase si prietenoase, special concepute pentru ei.

Materia prima de baza este bumbacul de calitate superioara,folosit si in combinatie cu alte fire: poliamida si elastan, lana si alte fire speciale.

Punctul nostru forte il constituie calitatea produselor ce rezulta dintr-un proces tehnologic eficient si utilaje performante, asociate cu un control al calitatii pe tot fluxul tehnologic.

Suntem certificati in domeniul managementului calitatii ISO 9001:2008 si al sanatatii si sigurantei ocupationale ISO 18001/2007.

Incepand cu data de 21.05.2013 CISEROM a primit cea mai importanta certificare din domeniul textilelor “Incredere in textile”-Standardul OEKO-TEX® 100.

In anul 2012 CISEROM a castigat trofeul celei de-a doua editii a competitiei „Cel mai promitator brand romanesc”, adresata companiilor si brandurilor autohtone premiul constand in implementarea unui program integral de rebranding, menit sa-l dezvolte pe cel existent si sa-l aduca la rangul de brand international.

Produsele noastre se pot achizitiona din magazine specializate, supermarketuri, dar si din retelele de hypermarketuri: Metro Cash & Carry Romania SRL, Real Hypermarket Romania SRL, Carrefour Romania SA, Selgros Cash & Carry Romania SRL, SC Romania Hypermarche SA.

Produsele firmei pot fi vizualizate pe pagina web: www.ciserom.ro si pot fi cumparate prin magazinul ON-LINE : shop.ciserom.ro si prin cele doua magazine din orasul SEBES (Str.Dorin Pavel, Nr.78; Str.Lucian Blaga, Nr.82).


CISEROM S.A. Romania 515800
Sebes,jud Alba,str.Dorin Pavel nr.78
T: +40258733287, F: +40258731146
E: ciserom@ciserom.ro
F: facebook.com/ciserom
Va asteptam la Targul Cadourilor de Craciun!

Program de vizitare:
05.12.2013 – 07.12.2013 intre orele 10:00 – 19:00.
08.12.2013, intre orele: 10:00 – 18:00.

ACCESUL este GRATUIT!

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:

www.expo-cadou.ro

https://www.facebook.com/Targul.Cadourilor.Romexpo

www.romexpo.ro

https://www.facebook.com/ROMEXPO

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *