CONCURSUL EUROPEAN AL MONTATORILOR DE PARDOSELI la CONSTRUCT EXPO 2012

In premiera pentru Romania, CONSTRUCT EXPO 2012 va gazdui CONCURSUL EUROPEAN AL MONTATORILOR DE PARDOSELI

In perioada 29 martie – 01 aprilie 2012,la Romexpo va avea loc cea de-a XIX – a editie a Targului international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, CONSTRUCT EXPO.

Cu aceasta ocazie, Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania (AMPR), cu sprijinul Asociatiei europene EUFA P+F (Professional Trening in Parquet laying and Flooring Technology Europe e.V  – Asociatia europeana pentru promovarea Pregatirii Profesionale a Montatorilor de Parchet si a Montatorilor de Pardoseli), si organizatorul logistic Paloma Tours, vor organiza Concursul European al Montatorilor de Pardoseli, editia 2012, Bucuresti.

Concursul va avea loc in pavilionul C3, din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO  si se va desfasura in perioada 29 – 31 martie, ultima zi fiind rezervata festivitatii de priemiere a castigatorilor.

In cadrul competitiei si-au anuntat participarea reprezentanti din 6 tari: Germania, Austria, Italia, Cehia, Polonia si Romania, iar cele doua tematici de concurs sunt:

–          Pardoseli elastice, ce consta in executarea a trei montaje:linoleum, mocheta,si pardoseala PVC

–          Pardoseli din lemn, ce consta in executarea unui montaj de parchet masiv si a finisajelor aferente

Jurizarea competitiei va fi realizata de catre absolventii cursurilor de arbitraj organizat de catre EUFA P+F.

CONSTRUCT EXPO 2012 este o expozite dedicata producatorilor, importatorilor si distribuitorilor, dintara si strainatate, din domeniile:

– Produse si sisteme pentru constructii

– Amenajari exterioare edilitare

– Utilaje industriale si echipare de santier

– Proiectare, consultanta, design

– Antreprenoriat si executie

 

Cu o traditie deja consacrata in randul firmelor de profil, targul CONSTRUCT EXPO promoveaza excelenta si profesionalismul in serviciile din domeniu, facilitand accesul publicului specializat la inovatiile tehnologice si de perfectionare. In acest sens, pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului, vor avea loc o serie de evenimente conexe organizate de catre Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, Asociatia Patronala Piscine si Wellness (APPW) si Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania.

 

Expozitia se va defasura in aceeasi perioada cu AMBIENT EXPO, EXPO FLOWERS&GARDENS si ANTIQUE MARKET.

 

Program de vizitare:

29 – 31 martie, între orele 10:00 – 18:00

01 aprilie, între orele 10:00 – 16:00

 

Mai multe informatii despre targul CONSTRUCT EXPO puteti gasi pe site-ul: www.constructexpo.ro.

1 reply
  1. Gheorghe Olteanu
    Gheorghe Olteanu says:

    Sunt foarte interesat, sunt direct interesat de acest targ-expozitie. Sper sa intalnesc destui colegi de breasla aici si sa punem la cale ceva cooperari. Poate, la o editie viitoare, sa particip si ca expozant.
    Sper sa fiu liber macar de ziua “pacalelilor”, sa am timp sa vizitez pe indelete tot targul, inclusiv AMBIENT EXPO si EXPO FLOWERS & GARDENS.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *