In premiera la ROMEXPO, 8-12 februarie 2012, CIRQUE DU SOLEIL!

Compania internationala Cirque du Soleil va prezenta spectacolul „Saltimbanco” la Bucuresti,  in Pavilionul Central din Centrul Expozitional ROMEXPO, zilnic, in perioada 8-12 februarie 2012.

„Saltimbanco” este cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil si a fost prezentat incepând cu 1992 de nenumarate ori, cu casa inchisa, publicului din intreaga lume, fiind vizionat de peste 11,5 milioane de fani entuziasti. In 2007, spectacolul a fost readaptat. „Saltimbanco” este o sarbatoare caleidoscopica şi captivanta, dedicata agilitatii si artei, cu o distributie de 50 de artisti de mare calibru. Atat reprezentatiile solo, cat si coregrafiile de grup constituie momente de acrobatie unice, uluitoare si in acelaşi timp demonstratii incredibile de forta.

Din 15 noiembrie, biletele pentru reprezentatiile de la Bucuresti vor fi disponibile pe www.eventim.ro sau în reteaua Eventim din magazinele Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Biletele au preturi cuprinse intre 120,38 lei şi 437,76 lei.