Ceramica, iile traditionale si produsele hand-mande, atractiile Targului National pentru Artizanat si Mestesuguri

In perioada 16 – 20 octombrie, la ROMEXPO a avut loc prima editie a Targului National pentru Artizanat si Mestesuguri, eveniment organizat de catre Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism in parteneriat cu ROMEXPO.

 

Reunind mestesugari si artizani din diferite zone ale tarii, evenimentul a atras vizitatorii atat prin diversitatea si calitatea produselor prezentate, cat si prin atelierele de creatie realizate la standurile expozantilor. Astfel, timp de cinci zile, cei mici si cei mari au putut sa afle cum se pot decora globurile pentru sarbatorile de iarna, cum se tes covoarele si cum sunt realizate broderiile iilor, dar si cum se lucreaza obiectele din ceramica.

 

Printre cele mai achizitionate produse ale acestui targ se numara obiectele din ceramica, pictate manual, obiectele decorative din lemn, iile, bijuteriile sau articolele tricotate.

 

In aceeasi perioada cu Targul National pentru Artizanat si Mestesuguri, la ROMEXPO au mai avut loc Targul Tehnic International Bucuresti – TIB si Targul international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze natural – ExpoEnergiE. In total, cele trei evenimente au atras aproximativ 10.000 de vizitatori.

 

Cei care doresc sa se inscrie ca si expozanti la editia a doua a Targului National pentru Artizanat si Mestesuguri pot accesa site-ul www.aippimm.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *