Cele mai performate utilaje la CONSTRUCT EXPO 2014 !

Cele mai performate utilaje la CONSTRUCT EXPO 2014!

Peste 6.000 de metri patrati dedicati utilajelor de constructii va asteapta intre 10 si 13 aprilie la ROMEXPO in cadrul CONSTRUCT EXPO – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii. Profesionistii domeniului sunt pregatiti sa va raspunda celor mai diversificate cerinte si sa va prezinte noile realizari tehnologice.

 

Pentru prima data dupa 2010, Asociația Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii (A.D.U.C.), participa la CONSTRUCT EXPO, expozitie internationala traditionala, pentru utilaje si echipamente pentru constructii.Ca urmare, standul Tractor Proiect Comert poate fi vizitat pe platforma de expunere a membrilor A.D.U.C., amenajata pe amplasamentul parcarii B al complexului ROMEXPO, dinspre Bulevardul Expozitiei.Tractor Proiect Comert va prezenta gama de utilaje pentru foraj BAUER MASCHINEN, incarcatoarele TEREX-FUCHS precum si alte utilaje si echipamente din domenii adiacente celui al constructiilor, precum foarfecele hidraulice pentru demolariGENESIS, tocatoarele HAMMEL, presele de balotare cu foarfece TAURUS si echipamentele de manipulat containere E-WARD.

Producatorul german TEREX-FUCHS, aflat la 125 de ani de la infiintare, isi continua programul de dezvoltare a masinilor cu motoare diesel putin poluante, conform normei TIER IV, dar si promovarea masinilor electrice sau a celor hibride, care au fost lansate cu ocazia expozitiei BAUMA, de anul trecut, de la Munchen.
Intre masinile cu actionare electrica se remarca incarcatorul manipulator pentru porturi, pe senile, RHL880 XL.
Actionarea electrica, la o putere totala instalata de 280 kW, ofera economii substantiale fata de un motor Diesel.

Sasiul inferior suprainaltat pe un pilon de 7 m, plasarea operatorului la 12 m de la nivelul solului si deschiderea maxima a bratelor de 22 m, fac posibile deservirea de nave mari si asigura o vizibilitate foarte buna in timpul lucrului. Un cablu electric de 70m, asigura mobilitatea necesara.Masina MHL355E BQC, cu sistem de cuplare rapida a echipamentelor de lucru, avand bratul de ridicare scurtat si un cilindru hidraulic suplimentar, poate lucra alternativ cu graifer sau cu foarfece hidraulic de mare capacitate.

Masina poate lucra cu un foarfeceGENESIS GXP 660R Max, de 6.700 kg, sau KINSHOFER DRS 75, de 6.800 kg.
Vor mai fi prezentate in standul Tractor Proiect Comert:
– tocatoarele HAMMEL, destinate maruntirii deseurilor reciclabile de toate categoriile: lemn, fier vechi, metale neferoase, deșeuri menajere, sau materiale rezultate din demolari sau de la reabilitarea drumurilor.
– Presele de balotat cu foarfece,TAURUS, pentru fier vechi si deseuri de metale neferoase, rezultate din procesele industriale sau din demolari.

Pentru prima data in Romania vor fi prezentate echipamentele A-WARDpentru bascularea containerelor in vederea umplerii lor pe verticala sau pentru incarcarea sau descarcarea rapida pe, sau de pe trailer.
Firma A-WARD produce de asemenea foarfece si ciocane hidraulice pentru demolari, montabile pe bratul unor excavatoare.

BAUER IN HOUSE
Daca la CONSTRUCT EXPO utilajele de foraj pentru fundatii speciale ale grupului BAUER, vor putea fi expuse doar prin intermediul materialelor de prezentare (postere, pliante, clipuri video, etc.), la BAUER IN HOUSE este o ocazie unica de a le vedea pe toate expuse la un loc, la sediul central din Schrobenhausen, Germania.

De asemenea la fabrica din Aresing, la cca. 3 km de Schrobenhausen, intr-un poligon special amenajat, se vor organiza demonstratii practice, cu diverse utilaje si echipamente.BAUER MASCHINEN, firma mama din grupul producatorilor de utilaje si echipamente de foraj, produce:
seria BG, de utilaje de foraj rotativ pentru piloti, unitati cu graifere si cu freze, pentru executia de pereti diafragma, macarale pentru fundatii speciale, vibratoare de adancime, seria de utilaje TBA, pentru foraje la mare adancime (max. 7000 m), pentru exploatari petroliere si de gaze naturale si intreaga gama de scule si accesorii pentru foraje.

Tot la Schrobenhausen isi desfasoara activitatea si firma RTG Rammtechnik, producatoare a utilajelor din seria RG, specializate pentru instalarea de palplanse prin intermediul unor capete hidraulice vibratoare, montate pe masturi telescopice.

Pe modelele cu mast fix, capul vibrator poate fi inlocuit cu un cap rotativ, pentru foraje de piloti.

Pentru instalarea de palplanse si piloti metalici, din beton, sau de lemn, se pot folosi si alte metode, precum ciocanele hidraulice FAMBO, produse in Suedia, montate pe un excavator, sau pe un utilaj de foraj tip BG sau RG si ciocanele Diesel PILECO, produse in S.U.A., ce folosesc ca utilaj purtator, o macara speciala tip MC, sau masina de baza a unui utilaj de foraj tip BG sau de instalat palplanse, tip RT.

KLEMM Bohrtechnik, este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de utilaje pentru foraje de ancorare, foraje de micropiloti, sau pentru injectii de beton la presiuni inalte, in tehnologia “jet grouting”. Firma KLEMM Bohrtechnik a dezvoltat de asemenea si o gama de utilaje de foraj pentru captarea energiei geotermale.
HAUSHERR System Bohrtechnik, este specializata in fabricarea de utilaje hidraulice de foraj pentru explozii in cariere si pentru exploatari miniere de suprafata.
ABS Trenchless, este specializata pentru productia de instalatii pentru foraje orizontale de subtraversare si pentru reabilitarea retelelor de conducte subterane.
Instalatiile de tip ABS sunt destinate forajelor de subtraversare, iar cele de tip RBS sunt destinate tragerii de conducte noi prin interiorul celor vechi, deteriorate.
PRAKLA Bohrtechnik este specializata in fabricatia de utilaje de foraj mobile, montate pe sasiuri de camion, destinate forajelor la mare adancime, pentru executia de puturi de apa, pentru prelevare de probe pentru studii geotehnice precum si pentru foraje de captare a energiei geotermale.

MAT Mischanlagentechnik este specializata in dezvoltarea si productia unei game complete de instalatii si echipamente pentru preparare, amestec, injectie si denisipare a fluidelor de foraj.

Mai multe detalii pe web site-ul Tractor Proiect Comert S.R.L. Brasov –www.tpcom.ro.

 

Va asteptam la CONSTRUCT EXPO 2014!

 

PROGRAM DE VIZITARE
10 – 12 aprilie: intre 10.00-18.00
13 aprilie: intre 10.00-16.00

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul:www.constructexpo.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *