Cele mai interesante jucarii la KIDEX 2013!

Între 30 mai si 2 iunie, Pavilionul Central ROMEXPO devine locul de intalnire al jucariilor. Pentru copii mai mari sau mai mici, divers colorate si foarte ingenioase, la KIDEX veti regasi cea mai variata oferta de jucarii.

Dintre companiile expozante in cadrul aceste editii si noutatile prezentate, amintim:

Firma Cozy Things va prezenta la KIDEX decoratiuni si accesorii hand-made realizate special pentru a infrumuseta camerele celor mici.

Magazinul online www.dream-toys.ro prezinta:Tricicleta “Lovely”: Design unic, modern. Finisare deosebita, realizata din metal si plastic de inalta calitate. Vopsea metalizata. Roti pe rulmenti si cale de rulare din cauciuc. Sa cu trei trepte de reglaj in functie de inaltimea copilului. Recomandata de la 2 la 6 ani.
Jucariile de plus Dudini by NUVITA vor fi pe placul copiilor la KIDEX 2013. Dudini, sunt jucariile de plus cele mai igienice si sanatoase: sunt primele in lume confectionate din material antibacterian natural deoarece sunt tratate cu Fitoncide extrase din arborele japonez Hinoky. Dudini sunt 4 animalute: Lio leul, Teo hipotamul, Nillo iepurasul si Mia maimutica. Se prezinta in 4 dimensiuni/varste diferite ce corespund primelor 4 etape din viata copiilor de la 0 la 36 luni. Fiecare dimensiune reprezinta un moment si o etapa importanta in cresterea copilului: cresc, se schimba si devin mari ca si el devenind imediat un prieten important.
Magazinul online www.educlass.ro vine in intampinarea parintilor cu nenumarate jucarii educative pentru copii. Jucarii din lemn viu colorate – Big Jigs – cu un ridicat caracter educative si Bormasina Magica vor fi doar cateva dintre noutatile prezente la aceasta editie a Celui mai Vesel Targ pentru Copii.
Program de vizitare:In perioada 30.05.2013 – 01.06.2013, intre orele 10:00-19:00
In ultima zi, 02.06.2013, intre orele:10:00-16:00
Intrarea este libera!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *