Cea mai mare paine din Romania se coace pe 22 octombrie, la ROMEXPO

Cea mai mare paine coapta in Romania pe vatra unui cuptor din caramida va fi scoasa pe o lopata uriasa de maestri brutari, sambata, 22.10.2011, ora 14.00, in curtea Centrului Expozitional ROMEXPO.

Astfel, sarbatorim intr-un mod inedit Ziua Mondiala a Painii in cadrul celei de-a 4-a editii a Targului International pentru Industria Alimentara – ALIMENTA 2011, organizat de ROMEXPO intre 19 si 23 octombrie.

Momentul «painii uriase» este organizat in parteneriat cu ROMPANPatronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase, cu amabilitatea caruia se va coace paine pe toata perioada targului in cuptorul amplasat in curtea Centrului Expozitional ROMEXPO.

Va invitam sa va adunati in jurul cuptorului, la poveste, si va asteptam in numar cat mai mare sa gustati alaturi de noi din painea uriasa, care va fi impartita tuturor.

In perioada 19 – 23 octombrie se desfasoara in Centrul Expozitional ROMEXPO, concomitent cu ALIMENTA, si manifestarile expozitionale INDAGRA (Targul International de Produse si Echipamente in Domeniul Agriculturii, Horticulturii, Viticulturii si Zootehniei),
EXPO DRINK & WINE (Targ de Vinuri si Bauturi Alcoolice) si
ALL PACK (Expozitie Internationala pentru Ambalaje, Materiale, Masini si Echipamente Specifice).

Detalii suplimentare despre toate manifestarile desfasurate la ROMEXPO sunt disponibile pe site-ul www.romexpo.ro.