Cargill Nutritie Animala Romania, prezenta la INDAGRA 2013

Intre 30 octombrie si 3 noiembrie, ROMEXPO organizeaza INDAGRA – Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei. Cea mai complexa manifestare de profil din Romania, destinata promovarii potentialului zootehnic autohton dar si a produselor traditionale bio, INDAGRA, isi asteapta si in acest an vizitatorii pentru cinci zile dedicate agriculturii romanesti. 

In cadrul acestei editii, va asteptam la standul Cargill Nutritie Animala Romania.

Cargill, prin segmentul de nutritie animala, este cel mai important furnizor in nutritia animalelor in peste 24 de tari. Succesul pe care il inregistreaza de peste 100 de ani va asigura de angajamentul companiei, orientarea spre client si investitiile in comunitatile locale.

In Romania, Cargill Nutritie Animala produce, comercializeaza si distribuie brand-urile Purina® si Cargill®.

Munca in cadrul companiei reprezinta mai mult decat nutritia animalelor. Cargill Nutritie Animala Romania produce furaje sigure si de incredere si asigura:
• calitatea ingredientelor
• integritatea produselor
• siguranta alimentara

Reteaua de distributie PURINA®

Pentru prosperitatea gospodariilor mici si mijlocii, Cargill lucreaza permanent la dezvoltarea retelei nationale de distributie PURINA® . Pe zi ce trece, apar din ce in ce mai multe magazine personalizate PURINA®, ce asigura furnizarea furajelor si concentratelor pentru animale pe intreg teritoriul Romaniei.

Pentru mai multe informatii despre Purina® si reteaua de distributie accesati www.purinafuraje.ro

Noutati!!!

Cargill Nutritie Animala Romania a lansat in luna octombrie 2013 o noua gama de concentrate pentru suine, marca Purina®. Produsele sunt disponibile la nivel national, prin intermediul retelei de distributie. Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.purinafuraje.ro.

Va asteptam la INDAGRA!

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
30.10.2013 – 02.11.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
03.11.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.indagra.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *