Cadouri unicat, obiecte de arta, exponate vintage si de colectie la ANTIQUE MARKET (29 noiembrie – 02 decembrie, ROMEXPO)

 Pentru a treia oara anul acesta, Antique Market isi deschide portile intre 29 noiembrie – 02 decembrie 2012 in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO pentru iubitorii de arta, colectionarii si toti cei ce doresc sa ofere un cadou special cu ocazia sarbatorilor de iarna.

 

Evenimentul va gazdui pentru expunere, evaluare si vanzare: piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, vehicule de epoca, icoane, colectii de orologerie, monede, ilustrate, stampe, viniluri si multe altele.

 

Pentru prima oara in Romania, la targ se va afla expusa o masina de epoca restaurata marca Ford Phaeton – model din anul 1918.

Evenimentul isi propune sa ofere noi oportunitati de investire in obiecte de valoare, facilitand totodata accesul la produse culturale si lucrari de arta autentice. Cu aceasta ocazie sunt invitati sa descopere povestile din spatele obiectelor prezentate, nu numai investitorii si colectionarii, ci si publicul larg, aflat in cautareaunor cadouri speciale sau a unor piese decorative unicat.

 

Antique Market se va desfasura in perioada 29 noiembrie – 02 decembrie 2012, in Pavilionul C2 al Centrului Expozitional Romexpo, impreuna cu Targul Cadourilor de Craciun, Kidex Baby Boom – Expozitie de produse si servicii pentru nou nascuti, copii, viitoare mamici si parinti si Targul Produselor Traditionale.

 

Program de vizitare:

 

29 noiembrie – 01 decembrie – 10:00 – 19:00

02 decembrie: 10.00 – 18.00

 

www.antiquemarket.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *