Cadouri pentru doamne la Bucharest Christmas Shopping

In luna decembrie ROMEXPO isi intampina vizitatorii cu unul dintre cele mai mari targuri de Sarbatori din Bucuresti. Bucharest Christmas Shopping reuneste peste 250 de expozanti si promite zile pline de cumparaturi si distractie pana pe 21 decembrie.

V.O.V.A Lenjerie

Cu cat ii oferi mai multa atentie corpului tau, cu atat te vei simti mai bine. De aceea, indiferent de zi si de ocazie, acesta trebuie sa beneficieze de un continuu rasfat.

O lenjerie intima de calitate te va ajuta sa fii cu adevarat in largul tau si sa te bucuri de fiecare moment in parte. V.O.V.A Lenjerie iti pune la dispozitie modele de lenjerie intima din materiale fine si elegante, ce se vor mula de minune pe corpul tau.

Cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani – Lenjeria intima marca V.O.V.A reprezinta senzualitate, stil, incredere, confort si calitate!

www.vovalenjerie.ro

 

 

UMIT COLLECTION

In cadrul targului Bucharest Christmas Shopping,UMIT COLLECTION va expune noua colectie pentru 2015 de rochii de seara, la standul B 05, Pavilion A.

 

 

MIREBO

La standul MIREBO gasiti bijuterii din argint cu o larga varietate de modele deosebite,pline de culoare si stralucire in stiluri diferite pentru orice ocazie!

Va asteptam la Bucharest Christmas Shopping!

Program de vizitare:
1 – 18 decembrie, intre orele 12.00 – 20.00
19 – 21 decembrie, intre orele 12.00 – 02.00

Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.bucharestchristmasshopping.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *