Cadouri inedite la Bucharest Christmas Shopping

Va asteptam la cel mai vesel targ de Sarbatori din Bucuresti. Sute de expozanti din Romania si din straintate au venit cu nenumarate idei de cadouri, iar concertele si posibilitatile de distractie care va intampina in fiecare zi la Bucharest Christmas Shopping sunt punctele de atractie ale acestui eveniment. 

Dintre expozantii editiei 2014, va prezentam:

Sterncom Electronic Candles

Ne produce o mare bucurie sa aducem lumina in casele si sufletele dumneavoastra, iar de acolo, lumina sa porneasca catre cei dragi noua. Si astfel, interconectati prin lumina fiecaruia dintre noi, devenim la unison un bulgare de caldura, stralucire, energie, viata…

Noutatile de sezon din oferta noastra sunt pline de culoare si stralucire! Vin in fata dumneavoastra in doua variante: candela clasica (cu parafina) sicandela electronica (cu baterii interschimbabile, avand o valabilitate de 60 zile) si vi se dezvaluie sub urmatoarele nume:

  • Mos Craciun
  • Bradulet din sticla
  • Ingeras din sticla
  • Felinar din sticla

Alaturi de candelele – vedete ale acestui Craciun, va stam la dispozitie cu intreaga noastra oferta de candele si module electronice pe care, folosindu-le, acordati atentie sanatatii dumneavoastra si mediului inconjurator, la care adaugam timpul valorificat si pretul competitiv pe piata din Romania si Europa.

Va invitam sa ne bucuram de lumina in fiecare zi si sa o raspandim impreuna!

http://www.sterncom-electronic-candles.ro/

 

Piaceri di Lavanda

Este o firma nou infintata in Romania si are ca activitate cultivarea si promovarea lavandei Blue-scent, o planta minunata cu nenumarate beneficii terapeutice atat pentru sanatatea trupului cat si al sufletului.

Consideram ca parfumul relaxant si terapeutic de lavanda trebuie sa fie prezent in fiecare casa din Romania de accea in cadrulBucharest Christmas Shopping vom fi prezenti cu nenumarate produse cu si din lavanda pentru a incanta sufletul tuturor.

“Lavanda- o adiere de emotii” este sloganul nostru si credem ca oricine inspira parfumul lavandei se va indragosti instantaneu si pe langa efectul de relaxare se vor simtii si efectele terapeutice!

Gugiar Batsha Impex

Costume traditionale pentru cei mici.

Va asteptam la Bucharest Christmas Shopping!

Program de vizitare:
1 – 18 decembrie, intre orele 12.00 – 20.00
19 – 21 decembrie, intre orele 12.00 – 02.00

Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.bucharestchristmasshopping.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *