Cadouri, cadouri si iar cadouri la Bucharest Christmas Shopping!

Pana pe 21 decembrie va asteptam la ROMEXPO la Bucharest Christmas Shopping – Targ de cadouri, decoratiuni si suveniruri.

Dintre expozantii acestei editii, va prezentam:

Plantecadou.ro

Plantecadou a pregatit o gama variata de cadouri de Craciun inspirate din natura si isi propune ca fiecare dintre voi sa se bucure in acest an de un brad de Craciun in ghiveci.

Brad, molid, conifere la ghiveci, gata de luat acasa si impodobit sau de daruit. Plante aromatice, aranjamente din plante, plante suculente, globuri terarii cu plante pentru bradul de Craciun, plicuri-felicitari cu seminte de plante, toate in ambalaje minunate, creative si personalizate.

www.plantecadou.ro

Librariadevinuri.ro – Citeste un vin bun

Magazinul online de vinuri www.librariadevinuri.ro este brandul companiei SC Life Style Tips SRL cu un capital social de 50.000 lei, condusa de trei tineri antreprenori.

Pe www.librariadevinuri.ro se pot comanda vinuri romanesti si din import, accesorii pentru servirea vinului, carti legate de lifestyle (despre vin, aranjamente florale, albume de fotografii, masini de lux, avioane, biciclete, arhitectura si design si multe altele), gourmet (in curand), cadouri handmade.

In data de 20.12.2014, la standul Librariadevinuri.ro (D04, nivelul 0.0, Pavilion Central, Romexpo) se va organiza o degustare de vinuri de la crama S.E.R.V.E. CEPTURA, unde participantii vor avea parte de surprise placute.

Cei care nu gasesc la standul librariadevinuri.ro vinul dorit, pot face precomanda pe loc si vor primi coletul la adresa indicata. De asemenea, se pot face precomenzi la stand si de selectii de vinuri pentru Sarbatorile de Craciun.

Livrarile vor fi facute in maxim 3 zile si sunt gratuite pentru comenzi ce depasesc 300 lei.

Cei care urmaresc pagina nostra de facebook “Librariadevinuri.ro” vor avea ocazia sa afle primii de ofertele speciale si concursurile organizate.

Contact
www.libraridevinuri.ro
General: contact@librariadevinuri.ro – 0745.038.527
Pentru comenzi: comenzi@librariadevinuri.ro

Morning Flavour

Morning Flavour va ofera o gama variata de ceai si cafea, seturi de cesti, cani speciale si accesorii pentru prepararea unor minunate licori care vor transforma diminetile si momentele importante ale zilei in ritualuri ale placerii.

Va asteptam la Bucharest Christmas Shopping

Program de vizitare:
1 – 18 decembrie, intre orele 12.00 – 20.00
19 – 21 decembrie, intre orele 12.00 – 02.00

Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.bucharestchristmasshopping.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *