BUCHAREST WHEELS ARENA la ROMEXPO

Cel mai mare festival auto-moto si sporturi extreme din Romania,
BUCHAREST WHEELS ARENA, se deschide maine, la ROMEXPO

Incepand de vineri, 8 iunie si pana duminica, Centrul Expozitional Romexpo va gazdui cel mai mare festival dedicat sectorului auto-moto si sporturilor extreme din Romania – Bucharest Wheels Arena.

Evenimentul va debuta maine, la ora 10.00 cu o sesiune Safety Drive dedicata in exclusivitate jurnalistilor si va continua cu o serie de show-uri de raliu, offroad, enduro si atv, strong men si arm wrestling. In acelasi timp, pe suprafata exterioara si interioara Romexpo, vor putea fi admitate si testate exponate auto-moto cu multi cai putere si tunning-uri uimitoare, toate in acordurile rasunatoare ale celor mai cunoscute trupe ale momentului: Iris, Zdob si Zdub, Cargo, Vita De Vie, Suie Paparude si Parazitii care vor concerta pe intreaga durata de desfasurare a festivalului.

Din program nu vor lipsi nici invitati speciali, personalitati recunoscute la nivel mondial pentru performatele inregistrate in domeniu:

• campionul mondial la Stunt Bike – Kevin Carmichael,
• actualul campion national la raliu – Vali Porcisteanu,
• multiplul campion national la raliu – Titi Aur,
• campionul national la raliu – Manu Mihalache,
• campioana mondiala la Arm Wrestling – Mirela Pirjol,
• campionul mondial la Arm Wrestling – Ion Oncescu,
• campion Strongest Man – Micea Pirjol.

Pentru a tine cont de pasiunile fiecarei comunitatii auto-moto, organizatorii au conceput competitii dedicate fiecarei categorii in parte, precum: Slowest bike, Loudest bike, Loudest car, Nicest road bike and car, Nicest show bike and car, Bike wash, Car wash, Taur mecanic, Best Rims, Best Autohtona, Best car of the event, SPL contest, SQ contest, Best Fittment, Clean Style Contest, Lowest Romanian Car, Extreme Camber, Extreme Stretch, Waterworks concurs de echilibru pe o platforma, Limbo Car Contest, Best Interior, Best Exterior, Best Paint, Best Engine.

Mai multe detalii:
www.bucharestwheelsarena.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Bilete si acces public larg:
Pretul unui bilet valabil pentru o zi este de 20 de lei, iar pentru un abonament valabil trei zile, pretul este de 30 de lei. Cazarea in zona camping pentru trei zile este de 30 de lei, cu acces gratuit pentru o singura persoana la activitatile Bucharest Wheels Arena.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *