BUCHAREST PET EXHIBITION 2016

 

Bucharest Pet Exhibition, singurul eveniment din Romania care aduce sub acelasi acoperis expozitii nationale si internationale de pisici, caini si porumbei, a ajuns la cea de-a doua editie si va avea loc in perioada 04 – 06 martie 2016, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Evenimentul nu este doar o expozitie, ci si o platforma de vanzare si promovare pentru firmele de pe piata de profil: producatori si distribuitori de hrana si accesorii pentru animale, cabinete de medicina veterinara, edituri, asociatii in domeniu si ONG-uri active in protectia animalelor.

Incepand cu 04 martie, timp de trei zile, iubitorii de animale vor putea participa la spectacole interactive, in care vedete vor fi animalele de companie, dar si vizitatorii care vor fi implicati in activitatile organizate. Nu vor lipsi concursurile internationale de caini de tip CACIB, pasari si pisici – International WCF Cat Show, competitiile de agility, BEST IN SHOW, demonstratiile de dresaj, dar si workshop-urile pe tema animalelor de companie.

www.petexhibition.ro