BIFE-SIM 2016, o incursiune inedita in lumea mobilei!

Romexpo, in parteneriat strategic cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si CCIR organizeaza, in perioada 14-18 septembrie 2016, cea de-a XXV-a editie a BIFE-SIM – Targ international de mobila, echipamente si accesorii.

Expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul mobilei, al decoratiunilor si al echipamentelor si accesoriilor pentru industria lemnului. In cadrul BIFE-SIM veti gasi toate stilurile de mobilier disponibile pe piata romaneasca si internationala, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, pana la cel combinat cu sticla sau piele, sau chiar pictat manual.

Producatorii, importatorii si distribuitorii de mobilier vor propune publicului larg in cele 5 zile de targ solutii ingenioase si practice care sa poata satisfice toate cerintele unui design interior placut. Vizitatorii vor descoperi la BIFE-SIM modalitati noi de a-si organiza mobilierul in functie de conditionarile de spatiu, de numarul de persoane care il utilizeaza sau de pozitia lui in interiorul caminului.

Noul Salon de Decoratiuni si Corpuri de iluminat va incanta vizitatorii cu idei creative pentru transformarea casei in caminul ideal, in concordanta cu personalitatea si preferintele fiecaruia. Alaturi de el, Salonul Bucatarii va pune bazele unui concept complet de amenajare si design interior prin obiectele de mobilier proiectate special pentru a crea atmosfera potrivita pentru cel mai important moment al zilei: masa in familie!

Specialisti in domeniul mobilei, producatori, importatori, distribuitori si comercianti, decoratori, arhitecti si designeri, vor oferi, pe toata perioada desfasurarii targului, sfaturi si idei pentru ca vizitatorii sa gaseasca cele mai bune solutii, potrivite bugetului pe care il au alocat.

BIFE-SIM 2016 va cuprinde si intreaga oferta de echipamente si utilaje pentru industriei lemnului destinata eficientizarii fluxului de productie si implementarii de noi tehnologii.

De la editia din 2016 nu vor lipsi nici demostratiile practice ale producatorilor, care vor arata vizitatorilor procesele tehnologice prin trec una sau mai multe bucati de lemn, pentru a deveni piesa de mobilier care sa se potriveasca ambientului fiecarui camin.

BIFE-SIM a depasit an de an atat asteptarile vizitatorilor, cat si pe cele ale companiilor expozante, devenind un etalon al manifestarilor in domeniu pe plan national si international.

Ce a insemnat BIFE-SIM 2015?
    • 5 zile de eveniment
    • 22.000 de vizitatori
    • 300 expozanti din Romania, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova, Polonia, Ucraina si Ungaria
    • 7 pavilioane expozitionale
    • 30.000 metri patrati suprafata expozitionala ocupata
    • 5 saloane tematice: Salon Clasic, Salon Design si Salon Confort, Salon Bucatarii, Salon Decoratiuni, Accesorii si Materiale, Salon Echipamente – Masini si Utilaje
    • 5.000 de piese de mobilier si accesorii prezentate
    • mii de clienti au plasat cereri de oferta la BIFE-SIM, care s-au concretizat in comenzi.BIFE-SIM 2016 este organizat de Romexpo in parteneriat strategic cu  Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Camerele de Comert si Industrie din Romania.
Nu ratati BIFE-SIM 2016, o incursiune in lumea mobilierului lucrat cu rafinament si bun-gust!