BIFE da startul semestrului doi expozitional ROMEXPO

In perioada 31 august – 4 septembrie, Centrul Expozitional Romexpo gazduieste in pavilioanele C1 si C2 cea de-a 20-a editie BIFE 2011 – expozitie internationala dedicata firmelor din domeniul mobilei, produselor din lemn, accesoriilor pentru mobila, decoratiunilor interioare, masinilor si echipamentelor pentru exploatarea forestiera si prelucrarea lemnului.

BIFE reuneste peste 100 de firme pe un spatiu expozitional de peste 5000 mp. Spre deosebire de anii anteriori, intampinam participarea firmelor din Bulgaria cu peste 600 mp de expunere. Sunt asteptati in jur de 15.000 de vizitatori, expozitia fiind dedicata atat specialistilor, cat si publicului larg.

Ca si anul trecut, Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania (AMPR) organizeaza Concursul national de montat pardoseli. Noutatea acestui an consta in implicarea Universitatii de Arhitectura Ion Mincu pentru realizarea unui eveniment de creatie si design de pardoseli.

De-a lungul timpului, BIFE TIMB si-a castigat un binemeritat loc in randul celor mai importante targuri de profil din Europa si din lume, bucurandu-se de recunoasterea Asociatiei Globale a Industriei Expozitionale (UFI), care i-a acordat statutul de manifestare agreata UFI.