BIFE 2012, la final

Un succes pe linie! Asa s-ar putea defini cea de XXI-a editie a targului de mobila BIFE, eveniment recent incheiat la ROMEXPO care a reunit peste 100 de firme din Romania si strainatate si care a incantat cei 10.000 de vizitatori cu cele mai interesante creatii in materie de mobilier si tehnologii de ultima ora pentru prelucrarea lemnului.

Avand ca tema centrala “design-ul de mobilier”, evenimentul a trasat tendintele 2013 in materie de piese si accesorii destinate ambientarii spatiilor de locuit si sediilor de birouri. Dintre exponate, un succes deosebit au inregistrat piesele cu design original si caracteristici extrem de functionale, adaptate nevoilor consumatorului modern.

Astfel, fie ca a fost vorba despre un stil minimalist sau romantic, vizitatorii au optat pentru un stil eclectic, in detrimentul pieselor opulente, lipsite de  functionalitate.

BIFE 2012 a prezentat un program bogat de evenimente conexe

Targul a debutat miercuri, 12 septembrie cu “Ziua Specialistilor”, zi dedicata exclusiv vizitatorilor specialisti si jurnalistilor si a continuat cu doua zile de intensa comunicare sub genericul Conferintei “Design – concept of living”, eveniment ce a reunit unele dintre cele mai importante personalitati ale design-ului si arhitecturii la nivel international. Concursul de TALENT SCOUTING – competitie organizata impreuna cu IGLOO MEDIA, si-a desemnat castigatorii, iar Universitatea de Urbanism si Arhitectura “Ion Mincu” a celebrat 120 de ani de la infiintare printr-o serie de evenimente dedicate specialistilor.

Din program nu au lipsit nici surprizele dedicate publicului larg, Premiul Vizitatorului reunind produse si accesorii in valoare totala de 10.500 de Euro.

BIFE 2012 a fost un eveniment organizat de catre ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si Asociatia Clubul Roman de Mobila, beneficiind de sprijinul Igloo Media si Class Living, precum si al partenerilor media, presa centrala, de larg tiraj, online si de specialitate.

 

Impresii expozanti:

 

Iuliu Moldoveanu, Presedinte ACRM:

“Participarea in cadrul evenimentului BIFE in calitate de Partener a fost un inceput si o provocare pentru Asociatia Clubul Roman de Mobila ai carei membri si-au mobilizat resursele si au participat “cu sufletul” in acest proiect. Ne bucuram pentru succesul inregistrat si speram ca acesta sa fie doar inceputul a ceea isi propune sa devina acest targ pentru industria de mobilier din Romania. Multumim si felicitam echipa ROMEXPO pentru sprijinul acordat in consolidarea acestui obiectiv. Asteptam cu nerabdare editia BIFE din 2013!”

 

 

Florin Secara, Director General IDEZIO:

“Pot sa spun, din experienta altor targuri, ca BIFE 2012 a fost intr-adevar un eveniment bine organizat. Am apreciat in mod deosebit campania de promovare si evenimentele de presa organizate in avans care au contribuit la schimbarea imaginii acestui targ in piata. Despre participarea IDEZIO pot spune ca si-a atins obiectivele propuse, inregistrand numeroase contacte si contracte pe parcursul celor patru zile de expozitie.

BIFE 2012 a fost peste masura asteptarilor noastre, vom participa si anul viitor!”

 

Florin Grosu, General Manager ROMVITRINE

“Organizarea a fost excelenta, reflectata printre altele si de numarul potentialilor clienti. Am regasit in ROMEXPO o atmosfera profesionista si un partener de nadejde in incercarea de a fi alaturi de cei care cauta noi oportunitati de dezvoltare a afacerilor.”

 

Emilia Hangu, Departament Marketing HOLVER 

“Compania Holver a calificat ca fiind un succes participarea la Targul BIFE 2012. In urma acestei actiuni am avut ocazia de a interactiona cu potentiali clienti si de a ne extinde protofoliul existent. Modul profesionist in care a fost organizat si promovat BIFE 2012 a constituit un factor important in atragerea de clienti direct interesati de oferta noastra”.

 

Florin Horlaci, Director General PROCONSEL

“Pentru compania noastra, participarea la BIFE din acest an s-a dovedit a fi de bun augur. Ne-a placut noul concept de organizare, locatia ramane in continuare cea mai buna pentru organizarea de evenimente de acest gen. Ne-ar fi placut sa regasim in targ mai multe companii de echipamente pentru prelucrarea lemnului insa, speram sa le intalnim in numar mai mare la editia 2013. Foarte important pentru noi a fost faptul ca am gasit aici specialistii si contactele la care speram; pentru PROCONSEL a meritat participarea la targ pentru ca a ajuns mesajul nostru acolo unde doream”.

 

Dinu Chirica, Partener ACCESORIA GROUP

„Standul nostru a prezentat la BIFE o bucatarie la standarde europene, dotata cu electrocasnice Teka, iar participantii la targ au avut acces la informatii privind intreg portofoliul nostru, inclusiv produsele noi, cum ar fi sistemul de usi glisante Albatros, balamalele Tiomos si fronturile TSS. In traditia de incredere cu care ne mandrim, Accesoria Group ofera 5 ani garantie la o gama de produse care acopera majoritatea nevoilor in realizarea unui mobilier de bucatarie modern si de calitate.

BIFE 2012 si parteneriatul cu Asociatia Clubul Roman de Mobila a deschis oportunitatea de a fi mai aproape de client, de a intari increderea reciproca, pentru ca impreuna sa oferim clientului final solutia de care are nevoie.”

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *