BIFE 2012 – 12 septembrie, zi dedicata exclusiv vizitatorilor specialisti si jurnalistilor

BIFE 2012 – 12 septembrie, zi dedicata exclusiv vizitatorilor specialisti si jurnalistilor

Pentru ca BIFE se adreseaza in primul rand segmentului de business, prima zi de vizitare a expozitiei va fi dedicata specialistilor romani si straini din domeniul mobilei si amenajarilor interioare, arhitecti, designeri de interior si exterior, importatori si exportatori de mobilier si produse pentru industria mobilei.

Astfel, in calitate de vizitator specialist, la BIFE veti putea descoperi noi idei pentru succesul business-ului Dumneavoastra prin:

  •                         Identificarea tendintelor – beneficiati de o imagine de ansamblu asupra directiei în care se misca piata.
  • Experienta de inovare – noile tehnologii de prelucrare vor fi prezentate live, in cadrul demonstratiilor la standuri.
  • Noi mijloace de optimizare a proceselor – veti afla cum puteti reduce din cheltuielile de-a lungul intregului lant de creare de valoare.
  • Va extindeti expertiza din domeniu – cu aceasta ocazie, veti putea culege informatii de prima mana din domeniu pentru dezvoltarea durabila a afacerii pe care o reprezentati.

 

Pentru ca in domeniu este esential know-how-ul, targul va gazdui si o serie de intalniri si tururi oficiale cu delegatiile specialistilor din Rusia, China si Israel, totul in vederea facilitarii networking-ului si schimbului de experienta intre reprezentantii industriei.

Astfel, pe parcursul zilei de miercuri, 12 septembrie, accesul va fi permis numai pe baza invitatiei „ZIUA SPECIALISTILOR” primita din partea ROMEXPO sau a partenerilor Dumneavoastra, sau descarcata direct, de aici!

………………………………………………………………………………………………………………..

 

Despre BIFE, pe scurt …

 

  • BIFE si-a castigat de-a lungul celor 21 editii un loc binemeritat in randul celor mai importante expozitii de profil din lume fiind recunoscut si atestat la nivel international de catre Asociatia Mondiala a Industriei de Expozitii – UFI.

 

  • Targul BIFE este organizat de catre ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si Asociatia Clubul Roman de Mobila si se adreseaza producatorilor si distribuitorilor din domeniul mobilei si produselor de lemn, producatorilor si distribuitorilor de tehnologii, utilaje si echipamente pentru prelucrarea lemnului si exploatare forestiera, producatorilor si distribuitorilor de accesorii de mobila, producatorilor si distribuitorilor de materii prime si materiale auxiliare pentru industria lemnului, vizitatorilor specialisti si publicului larg.

 

  • BIFE reprezinta platforma ideala de business, locul de interactiune al specialistilor in care fiecare vizitator si expozant este asteptat sa ia pulsul pietei, sa isi reactualizeze cunostintele si sa intre in contact cu importanti specialisti din industria mobilierului si din domeniile conexe. In acelasi timp, pentru publicul larg, BIFE reprezinta o excelenta ocazie de a afla si achizitiona piese de mobilier si accesorii conform ultimelor tendinte lansate pe piata.

 

 

www.bife.ro.

12 – 15 septembrie 2012

ROMEXPO

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *