BIFE (12-15 septembrie 2012) – Targ international de mobila, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului, editia a XXI-a

BIFE (12-15 septembrie 2012) – Targ international de mobila, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului, editia a XXI-a

BIFE este unul dintre cele mai renumite targuri din Romania, cu caracter international, dedicat producatorilor, importatorilor, exportatorilor si distribuitorilor din domeniul industriei lemnului, care se va desfasura pe o suprafata de peste 10.000 de mp, la ROMEXPO – cel mai mare Centru Expozitional din Romania.

Gazdele BIFE 2012

ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si Asociatia Clubul Roman de Mobila anunta desfasurarea targului BIFE, un eveniment unic pentru piata de profil din Romania prin faptul ca pune in competitie si pozitioneaza marcile existente pe piata in acest moment, oferind in acelasi timp o importanta platforma informationala specialistilor din domeniu.

plAy DESIGN feel – un concept inovator

 Mariana Suciu, Director General ROMEXPO:                

“Noul concept BIFE isi doreste sa evidentieze o data in plus faptul ca experienta oferita consumatorilor devine un factor major in decizia de cumparare. Fara o interactiune palpabila, emotionala si pozitiva cu un anumit brand, acesta poate fi utilizat in continuare din obisnuinta, dar cu siguranta nu se va crea o poveste in jurul lui. Consumatorii vor merge mai departe fara o directie, fara sa simta ca au fost rasplatiti pentru atentia pe care au acordat-o brandului si fara sa perceapa vreo utilitate. Insa, atunci cand un brand reuseste sa-si surprinda placut consumatorii, se poate astepta apoi la un dialog, la o recomandare, la loialitate si achizitie. Ne dorim ca editia din acest an, ajunsa la numarul 21, sa devina un brand in sine si sa demonstreze ca traditionalul poate fi reinventat.”

Branduri si expozanti

Class Living, Idezio, Far-Est, Kinnarps, Intermedio, Kroma-Exotique, Sarmex, Romast, Romvitrine, Independent Design, Mobimpex, Proconsel, Tehnoholz-Danibrum, Interforesta sunt doar cateva dintre cele peste 100 de firme din Romania si strainatate (Germania, Polonia, Cehia, Serbia si Slovacia) care vor incanta publicul larg cu cele mai interesante creatii in materie de mobilier, iar vizitatorii specialisti cu cele mai noi tehnologii de prelucrare a lemnului.

Sectorizare BIFE 2012

  • Pavilionul C1: Mobilier clasic
  • Pavilionul C2: Design
  • Pavilionul C4: Bucatarii
  • Pavilionul C5: Accesorii, utilaje si echipamente pentru prelucrarea lemnului
  • Pavilionul C6: Zona interactiva (sala destinata conferintei “Design – concept of living” si concursului TALENT SCOUTING)

Evenimente speciale

12 septembrie  – “Ziua Specialistilor”, zi dedicata exclusiv vizitatorilor specialisti si jurnalistilor.

13 si 14 septembrie  – Conferinta “Design – concept of living”, eveniment ce reuneste unele dintre cele mai importante personalitati ale design-ului si arhitecturii la nivel national si mondial, intr-un potpourri de dialoguri si oportunitati inegalabile.

Concursul de TALENT SCOUTING – competitie organizata impreuna cu IGLOO MEDIA in scopul descoperirii de tinere talente din randul studentilor si arhitectilor care doresc sa se dedice crearii de design de mobilier.

Program de vizitare

Targul de mobila va fi deschis publicului vizitator in perioada 12-15 septembrie, intre orele:

10:00 – 18.00. Ziua de 12 septembrie va fi dedicata in exclusivitate publicului specialist si jurnalistilor, accesul fiind permis numai pe baza invitatiei “Ziua Specialistilor”. In perioada 13 – 15 septembrie expozitia va fi deschisa publicului larg aflat in cautare de piese si accesorii de mobilier pentru ambientarea spatiilor de locuit sau destinate sediilor de birouri.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *