AUTOEXPOTEHNICA 2013 – eveniment lider in domeniul componentelor auto

 

Intre 30 octombrie si 3 noiembrie, in Pavilionul D2 al Centrului Expozitional ROMEXPO are loc cea de a doua editie a Expozitiei Internationale de Componente si Accesorii Auto – AUTOEXPOTEHNICA. Singura manifestare din Romania destinata industriei de componente si accesorii auto, organizata la standarde internationale, va oferi si de aceasta data companiilor de profil, oportunitatea de a analiza noutatile din piata si de a realiza parteneriate pe termen lung.

In cadrul aceste editii, vizitatorii pot veni la standul companiei CIMAT, lider, in Polonia, atat in industria producerii masinilor de echilibrat cat si in vanzarea acestora dar si unul dintre cei mai recunoscuti distribuitori la nivel international.

De peste 25 de ani compania a oferit servicii de echilibrare, acoperind intreaga tara, si a conceput noi masini de echilibrat.

CIMAT este o companie high-tech in domeniul conceperii si producerii de masini de echilibrat atat la nivel de industrie cat si pentru ateliere. Inca de la fondarea sa, compania si-a propus sa ofere clientilor sai cele mai moderne solutii tehnologice adaptate sa indeplineasca dorintele individuale ale acestora. De asemenea, compania este implicata si in:

  •  Productia si vanzarea masinilor de echilibrat
  •  Repararea masinilor de echilibrat
  •  Certificarea masinilor de echilibrat
  •  Mentenanta si modernizarea masinilor de echilibrat
  •  Testare tehnica
  •  Servicii de echilibrare – rezolvarea problemelor tehnice legate de echilibrare
  •  Formare teoretica si practica in domeniul echilibrarii

www.turbosolutions.ro
www.cimat.eu

Va asteptam la AUTOEXPOTEHNICA!

Program de vizitare:
30.10.2013 – 02.11.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
03.11.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.autoexpotehnica.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *