AUTO TOTAL BUSINESS SHOW 2012

AUTO TOTAL BUSINESS SHOW 2012 -facts & figures-

          9 şi 10 iunie 2012 sunt datele ce sigur vor intra în istoria de 18 ani a firmei AUTO TOTAL, drept repere temporale de succes, pentru organizarea celui mai mare eveniment expoziţional organizat vreodată în România de o companie importatoare şi distribuitoare de piese auto şi accesorii.

18 ani în care ne-am încăpăţânat să credem în potenţialul pieţei auto româneşti şi în maturizarea profesioniştilor din domeniu, care au înţeles exact valoarea sloganului companiei AUTO TOTAL: Alege originalul!

            950 de angajaţi ai acestei companii fac posibilă desfăşurarea primei ediţii a AUTO TOTAL BUSINESS SHOW 2012 (ATBS 2012).

            45 de companii internaţionale producătoare de piese şi accesorii auto, nume mari ale industriei de profil, vor fi prezente în Pavilionul C, de la complexul expoziţional ROMEXPO. Pentru a sărbători cum se cuvine cei 18 ani de existenţă ai firmei AUTO TOTAL, expozanţii prezenţi la această manifestare vor acorda extra discount-uri pentru comenzile plasate în timpul expoziţiei!

Peste 20.000 de clienţi şi colaboratori AUTO TOTAL sunt invitaţi să participe la prima ediţie a ATBS. Aceştia au oportunitatea de a participa la conferinţele tematice ale expozanţilor, precum  şi şansa de a câştiga unul dintre premiile puse în joc de AUTO TOTAL: un autoturism TOYOTA AYGO! Standuri special amenajate cu simulatoare auto şi un loc de joacă în care vor fi amplasate console de jocuri Wii, Xbox sau Play Station 3, vor face deliciul celor mici şi nu numai. Organizatorii au pregătit, pentru sâmbătă seară, o serie de concerte live.

2011 a fost anul în care AUTO TOTAL a trecut cu bine „examenul de capacitate”!

46 de oraşe, de pe întreg teritoriul României, găzduiesc depozitele şi centrele logistice regionale ale firmei AUTO TOTAL.

Un total de 28.000 mp de centre de stocare asigură livrarea oricăror componente auto, în maxim 24 de ore, către orice localitate din România si in numai o ora pe plan local.

Peste 150.000 de repere distincte sunt permanent în stocurile AUTO TOTAL!

Peste 230 de furnizori de piese, echipamente şi accesorii auto sunt prezenţi, în acest moment, în portofoliul de mărci importate şi distribuite de AUTO TOTAL în România! Planurile de dezvoltare ale companiei includ posibilitatea de a susţine şi mai mult operaţiunile companiei şi pe pieţele externe.

127 de mil. de euro a fost cifra de afaceri a companiei AUTO TOTAL pentru anul fiscal 2011.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *