Articole de imbracaminte si incaltaminte pentru femei si barbati la TIBCO 2013

Pentru cea mai mare manifestare dedicata bunurilor de larg consum trebuie sa va rezervati in agenda zilele din 30 mai si pana pe 2 iunie.

Variate produse de imbracaminte, incaltaminte, articole de uz casnic, bijuterii, produse de machiaj si nu numai isi asteapta cumparatorii in Pavilionul Central ROMEXPO la cea de a XXX-a editie a TIBCO.

Dintre companiile si produsele editiei 2013, va prezentam:

SC CISEROM SA este infiintata in anul 1927 si are o traditie de 86 de ani in producerea ciorapilor: sosete pentru nou nascuti, copii, femei si barbati, dresuri pentru nou nascuti, copii si femei intr-o gama larga de marimi, culori, modele si combinatii de fire. Misiunea companiei este aceea de a duce mai departe cu perseverenta si indemanare traditia, de a identifica noi dorinte ale consumatorului si de a raspunde acestora cu daruire si pasiune.

Viziunea CISEROM SA este de a deveni prima alegere a clientului autohton in materie de ciorapi si un reper in piata de profil. Punctul forte il constituie calitatea produselor ce rezulta dintr-un proces tehnologic eficient si utilaje performante, asociate cu un control al calitatii pe tot fluxul tehnolologic.

Colectiile CISEROM numara o gama larga de produse, care pot face ziua mai colorata tuturor si cuprind urmatoarele grupe: elegant, clasic, sport, ciorapi ¾ , fire speciale, medicinali, hobby, dresuri, accesorii sport. Produsele se gasesc in intreaga tara in magazine specializate, supermarketuri, dar si in retelele de hypermarketuri.

CISEROM S.A. Romania 515800
Sebes, jud Alba, str.Dorin Pavel nr.78
T:+40258733287, F:+40258731146
www.ciserom.ro E:ciserom@ciserom.ro
f : facebook.com/ciserom

Effingo.ro – Deschis din luna iune 2012 magazinul online Effingo.ro comercializeaza articole de imbracaminte si accesorii atat pentru femei, cat si pentru barbati.

In stocul magazinului doamnele pot gasi: rochii, fuste, bluze, pulovere, topuri, cardigane, geci, plicuri si genti.

Pentru domni, Effingo.ro prezinta: camasi, tricouri, pantaloni, bluze, pulovere, sacouri, papioane si cravate.

Produsele comercializate sunt de cea mai buna calitate, livrarea la nivel local si national se face in 24h lucratoare, iar preturile sunt foarte accesibile.

Website: www.effingo.ro

Le cashmere heritage – prezinta modele exclusive de artizanat realizate din casmir.

Website: www.facebook.com/lecashmereheritage

Va asteptam la TIBCO 2013!

Program de vizitare:
30.05 – 01.06.2012 intre orele 10.00 – 19.00
02.06.2012 intre orele 10.00 – 16.00

Intrarea este libera!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *