Arta si stiinta fac casa buna la KIDEX

La sfarsitul lunii mai, ROMEXPO va organiza o noua editie a Celui mai Vesel Targ pentru Copii – KIDEX. Intre 30 mai si 2 iunie, “Cea mai lunga zi a Copilului” se va intinde pe parcursul a patru zile si isi va stabili sediul in cadrul Pavilionului Central ROMEXPO.

Pentru acest an, KIDEX isi propune sa demonstreze ca stiinta si arta merg de minune impreuna, pregatind programe interactive si atractive pentru copii.

Astfel:

Pe data de 30 mai, scolile din Bucuresti vor participa la “Science Fair”. Aproximativ 100 de participanti vor pregati experimente care mai de care mai inedite. Cele mai interesante dintre acestea vor fi premiate.

Pe 31 mai, pe scena amplasata in cadrul Pavilionului Central, micile talente se vor intrece in cadrul celei de a doua editii a Festivalului National de Interpretare si Creatie – KIDEX. Copii cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani vor canta melodii in limba romana, atat in prima auditie cat si slagare deja consacrate.

Pe 1 iunie – KIDEX va gazdui o noua editie a Festivalului Cireselor. Organizat de Unitatile de invatamant preprimar din Sectorul 1 Bucuresti, cu sprijinul ROMEXPO, evenimentul va reuni peste 400 de copii. Acestia vor prezenta publicului variate momente artistice de teatru, interpretare si dans. Tot in aceeasi zi va avea loc si festivitatea de premiere a celor mai atractive prezentari.

De asemenea, pe toata perioada KIDEX, Search And Rescue Service – Unitatea Zonala Muntenia (S.A.R.S), in cadrul standului amenajat, va face demonstratii si exercitii de prim ajutor cu victima nou nascut, sugar si copil. Sfaturile medicale oferite si discutiile asupra protocoalelor internationale de prim ajutor vor fi benefice pentru parinti, viitori parinti, bunici, bone sau persoanele ce au in grija copii.

Program de vizitare

In perioada 30.05.2013 – 01.06.2013, intre orele 10:00-19:00
In ultima zi, 02.06.2013, intre orele:10:00-16:00

Intrarea este libera!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *