Aparatura medicala si consumabile la ROMMEDICA 2014

 

In perioada 26 – 29 martie la ROMEXPO are loc ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie. Pe parcursul celor patru zile veti avea ocazia sa va intalniti cu importante companii din domeniu, dar sa si participati la seminariile si workshop-urile ce au loc cu aceasta ocazie.

Dintre expozantii acestei editii amintim:

LIAMED – Aparatura medicala Brasov

Datorita experientei de peste 15 ani in domeniul medical, echipa Liamed poate oferi o gama larga de produse si servicii. Obiectivul principal al companiei este de a oferi solutii complete medicilor si de a sprijini actul medical, de aceea ne mentinem permanent la curent cu cele mai noi tehnologii si metode din domeniu.

Alegerea atenta a produselor comercializate si controlul strict al calitatii in fiecare etapa a procesului de achizitie si vanzare permit firmei LIAMED sa ofere produse fiabile si performante. Gama larga de modele, caracteristici se va potrivi cu siguranta in orice cabinet, centru medical sau spital.

Avantajele alegerii aparatelor oferite de LIAMED sunt remarcabile, intrucat pe langa termenul de interventie rapid se afla si faptul ca service-ul oferit este foarte accesibil, cu costuri decente si servicii prompte si de calitate.

Vanzarile sunt sustinute de activitati conexe in sprijinul clientului pentru oferirea sigurantei de alegere bine facuta: transport rapid cu mijloace proprii, instalare la sediul clientului, instruirea personalului medical, service in garantie si post garantie.

Liamed SRL
office@liamed.ro
www.liamed.ro

Compania Ultragel, produce consumabile pentru apartele medicale cu ultrasunete si nu numai.

Ultragel comercializeaza hartie, gel, gel pentru ultrasunete, spray pentru curatarea sondelor, gel lubrifiant, gel pentru aparatele IPL.

Va asteptam la ROMMEDICA 2014!

26 – 28 martie 2014, intre orele 10.00 – 18.00
29 martie 2014, intre orele 10.00 – 16.00
Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:
www.rommedica.ro
https://www.facebook.com/ROMMEDICA

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *