Antichitati valoroase la Bucharest Christmas Shopping 2014, Romexpo

Pana pe 21 decembrie va asteptam la ROMEXPO cu o mare varietate de idei de cadouri de Sarbatori pentru toate varstele si preferintele. Bucharest Christmas Shopping este destinatia ideala nu numai pentru cumparaturi, dar si pentru momente de distractie si relaxare. 

Dintre expozantii acestei editii, va prezentam: 

ArtAntik

De peste 6 ani, ArtAntik este cea mai oderna platforma romaneasca de shopping online, specializata in vanzarea bijuteriilor vintage, a obiectelor de colectie, antichitatilor si a lucrarilor de arta decorativa.

www.artantik.ro

 

 

Domo Armonia

La standul Domo Armonia veti regasi o gama larga de produse adresate atat colectionarilor de toate varstele, cat si celor care doresc sa aduca in casa lor un strop din farmecul vremurilor trecute. Vase argintate, obiecte decorative, mobila veche, muzica veche (viniluri), scule vechi si multe alte obiecte inedited va asteapta sa le achiztionati.

Pentru cei pasionati de numismatica, la Bucharest Christmas Shopping veti regasi o colectie de moneda din coloniile britanice.

Colectionarii de scule si unelte vechi cu siguranta vor fi incantati de traforajul mecanic Hobbies A1, fabricat la in prima parte a secolului 20, in Dereham Norfolk, Marea Britanie.

Va asteptam la Bucharest Christmas Shopping!

Program de vizitare:
1 – 18 decembrie, intre orele 12.00 – 20.00
19 – 21 decembrie, intre orele 12.00 – 02.00

Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.bucharestchristmasshopping.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *