AMBIENT EXPO – tot ce ai nevoie pentru casa ta!

AMBIENT EXPO – tot ce ai nevoie pentru casa ta!

In perioada 10 – 13 aprilie, ROMEXPO va asteapta la AMBIENT EXPO – Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine. Companii importante din domeniu vor prezenta tendintele noului an, in cadrul unui eveniment reper in Romania.

In cadrul acestei editii, puteti vedea urmatoarele:
Relaxeaza-te cu aromele de primavara de la Yankee Candle, bucura-te de sarurile de baie naturale de la Bomb Cosmetics si redecoreaza-ti casa si gradina cu noile colectii Clayre & Eef spring 2014.

Descopera o parte din noutatile Yankee Land la targul Ambient Expo 2014 :

YANKEE CANDLE – USA

Aromele noi de primavara 2014:

Lovely Kiku – Floarea fericirii, eleganta, cu parfum revigorant ca al crizantemei si aroma calda a vaniliei.

Champaca Blossom – Spiritul vesel si frumusetea rara a florilor incantatoare de Champaca revin la viata prin acest nectar cu note fructate-florale.

Pink Hibiscus – Efervescenta sa stralucitoare, alaturi de un buchet de arome usor citrice datorita petalelor delicate ale florii de hibiscus este binevenita in orice moment.

BOMB COSMETICS – UK – totul pentru relaxare : saruri de baie si sapunuri handmade, in sute de arome fabricate exclusiv din ingrediente naturale.

CLAYRE & EEF – OLANDA

EDWIN JAGGER – UK

CHURCHILL CHINA – UK

Compania YANKEE LAND a fost infiintata in 2007 pentru a reprezenta in exclusivitate in Romania brandul American YANKEE CANDLE. Aceasta este compania americana numarul unu in lume pe piata lumanarilor parfumate premium. Peste 60 de parfumuri de cea mai buna calitate, pot fi folosite acasa, la birou sau in masina pentru a creea o atmosfera calda si relaxanta. Au trecut 40 de ani de la fabricarea primei lumanari, iar acum sunt “the world’s best loved candle”. Consumatorii romani confirma acest lucru, fiind din ce in ce mai numerosi an de an.

La opt ani de la infiintare, Yankee Land are peste 80 de magazine partenere in intreaga tara.

www.yankeeland.ro

YANKEE LAND Showroom – Calea Dorobantilor 172 Bucuresti, office@yankeeland.ro 0741YANKEE (0741926533)

Daca ne dorim ca locuinta sa ne reflecte personalitatea si sa ne reprezinte atunci piatra naturala de la Rocas Décor se va integra in oricare din stilurile in care ne amenajam casa, decorarea cu piatra fiind perfecta atat pentru a evidentia un stil modern, cat si pentru a surprinde printr-un stil contemporan sau pentru a completa un stil rustic. Granit-ul, travertin-ul,ardezia sau marmura sunt solutia eleganta si practica.Pe langa posibilitatea de a realiza diverse modele in diverse culoripiatra naturala poate fi cel mai bun material pentru un design original, cu adevarat frumos si elegant al oricarei constructii. Folosita inca din cele mai vechi timpuri, piatra naturala reprezinta combinatia ideala intre eleganta si durabilitate, un material care nu se va demoda niciodata si care va impune o superioritate atat in prezent cat si in viitor. Va punem la dispozitie lastre din granit, marmura, travertin, ardezie din care putem decupa trepte, blaturi, glafuri la dimensiunile solicitate de dumneavoastra cu finisajele incluse.Oferim deasemenea servicii de motaj, avem echipe specializate de montatori si de pietrari.

Va asteptam la AMBIENT EXPO 2014!

PROGRAM DE VIZITARE
10 – 12 aprilie: intre 10.00-18.00
13 aprilie: intre 10.00-16.00

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.ambient-expo.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *