AMBIENT EXPO si CONSTRUCT EXPO 2012, doua evenimente de succes marca Romexpo

AMBIENT EXPO si CONSTRUCT EXPO 2012, inca doua evenimente de succes marca Romexpo

 In perioada 29 martie – 1 aprilie 2012, Centrul Expozitional ROMEXPO, a gazduit doua manifestari expozitionale de referinta pentru industriile de constructii si amenajari interioare si exterioare din Romania, AMBIENT EXPO si CONSTRUCT EXPO.

Evenimentele au reusit sa aduca impreuna cei mai importanti jucatori din piata utilajelor si echipamentelor de constructii, precum si companiile producatoare, importatoare sau distribuitoare de sisteme si decoratiuni pentru amenajari interioare si exterioare.

CONSTRUCT EXPO 2012 – un “spectacol” impresionant oferit de catre utilaje-gigant

 CONSTRUCT EXPO 2012

In cadrul expozitiei, pe platforma exterioara ROMEXPO, au fost prezentate: camioane de constructii, betoniere, excavatoare, macarale pe senile, freze pentru foraje, concasoare, buncare mobile, malaxoare, containere si multe alte utilaje si accesorii pentru constructii, iar cei interesati au avut posibilitatea de a asista la demonstratiile live pregatite de catre expozantii acestei editii.
CONSTRUCT EXPO2012 a reprezentat un punct de atractie atat pentru antreprenori, cat si pentru cei care au dorit sa admire timp de patru zile cele mai puternice utilaje de constructii dinRomania. Zeci de branduri si expozanti atat dintara, cat si din strainatate, au depus toate eforturile pentru a impresiona cu cele mai inovatoare tehnologii, toate oferite la preturi speciale, doar pe perioada CONSTRUCT EXPO.
CONSTRUCT EXPO2012 a atras un numar de record de vizitatori din toate ramurile industriei de constructii: constructori, developeri, retaileri, arhitecti, producatori interesati atat de premierele internationale din domeniu, cat si de stabilirea si dezvoltarea de noi relatii de afaceri.

 

In premiera pentru Romania, CONSTRUCT EXPO 2012 agazduit CONCURSUL EUROPEAN AL MONTATORILOR DE PARDOSELI, concurs la care au participat reprezentanti din 6 tari: Germania, Austria, Italia, Cehia, Polonia si Romania, iar cele doua tematici de concurs au fost:

– Pardoseli elastice – a constat in executarea a trei montaje:linoleum, mocheta si pardoseala PVC

– Pardoseli din lemn – a constat in executarea unui montaj de parchet masiv si a finisajelor aferent

 AMBIENT EXPO

AMBIENT EXPO 2012 – Noi solutii in domeniul amenajarilor interioare si exterioare

 

Pentru editia din acest an, expozantii au ales sa prezinte publicului vizitator cele mai noi produse si inovatii din domeniu. Astfel, printre exponate s-au regasit:

 

–       cel mai frumos semineu din lume desemnat cu premiul Pulchra, Italia ;

–       leduri organice; un led cu o durata de viata de peste 16 ani avand ca principal beneficiu o reducere a consumului de energie cu 75 % fata de unul normal;

–       usi de garaj care capteaza energie solara prin intermediul tehnologiei celulelor fotovoltaice;

–       noi sisteme de iluminare fara leduri pentru ambientare interioara;

–       acoperisuri de piscine ce pot acoperi o suprafata de pana la 1600 mp, echivalentul unui teren de tenis;

–       editii limitate de mozaicuri artistice lucrate manual;

–       mozaicuri realizate din diferite mixturi de piatra/sticla/metal;

–       peste 1000 de modele de design in piatra.

Produsele expuse s-au adresat tuturor categoriilor de vizitatori: de la cel mai ieftin semineu de pe piata, articole si produse de decor interior accesibile tuturor, pana la produse al caror design poarta numele unor renumite case de creatie (covoare si perdele Guy Laroche, Roberto Cavalli, Pierre Cardin, usi cu foita de aur si cristale Swarovski sau o cada de vibromasaj in valoare de 20.000 Euro).

Cele doua evenimente s-au bucurat de o semnificativa crestere atat in ceea ce priveste numarul de vizitatori (peste 15.000 persoane), cat si a companiilor expozante (aproximativ 300, din 22 de tari), bucurandu-se totodata de o intensa mediatizare in randul principalelor canale de comunicare: radio, tv, online, presa de specialitate si de larg tiraj.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-urile dedicate evenimentelor:

www.ambient-expo.ro si www.constructexpo.ro.

 

In aceeasi perioada,la ROMEXPO, s-au defasurat si:

EXPO FLOWERS & GARDENS  – Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice si de gradinarit (www.expoflowers.ro).

ANTIQUE MARKET I – Targ de obiecte de arta si antichitati (www.antiquemarket.ro).

TARG DE PRODUSE TRADITIONALE III – Targ de produse cu specific romanesc.

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *