Intre 7 si 10 aprilie, la ROMEXPO (Pavilionul Central si C1), companii cunoscute din domeniul amenajarilor interioare si exterioare vin cu noutati si promotii la unul dintre cele mai cunoscute evenimente de profil din tara, AMBIENT EXPO (www.ambient-expo.ro).

Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine aduce in atentia vizitatorilor produse care ilustreaza trendurile anului in materie de tapet, perdele si draperii, fiind prezenti producatori si importatori ai celor mai cunoscute si cautate branduri mondiale.

Vizitatorii se vor putea documenta si obtine consiliere privind amenajarile interioare de la furnizorii consacrati de: tapet, textile decorative (perdele, draperii, fete de masa, covoare), corpuri de iluminat, parchet, precum: HAUSER ROMANIA, DECOWELT sau DIEGO AMBIENT.

Ce tapet se poarta in 2016?

De la AMBIENT EXPO 2016 nu vor lipsi produsele in culoarea anului şi anume ‘’alb simplu” (simply white).

Potrivit celor de la HAUSER ROMANIA, trendurile anului 2016 sunt tapetele uni, simple, cu insertii metalizate, aurii, argintii sau cupru. “De asemenea, degradeurile şi formele nedefinite sunt şi ele la moda. Tot mai multi clienti prefera tapetul netesut (non-woven), datorita aspectului catifelat, dar şi tapetul din vinil greu care este foarte rezistent uzurii. Cel mai cautat tapet este Novamur, de provenienta germana, din vinil, pe suport non-woven, la pretul de 105 lei rola de 5,3 mp,” a declarat Mihai Istrate, director general Hauser Romania. “Cat priveste tapetul la preturi ridicate, este cautat indeosebi cel textil cu 80% insertii de matase, la un pret de peste 90 de euro/mp” a adaugat directorul general al Hauser Romania.

Pentru cei care prefera tapetele cu model, anul 2016 vine cu dimensiuni mari ale acestora, fiind foarte populare imprimeurile cu flori, frunze dense si diferite plante, respectiv suprafetele lucioase, potrivit celor de la Diego Ambient. “Pentru camerele de copii, in acest an culorile stridente sunt inlocuite de nuantele mai fine, pastelate, care creeaza o  atmosfera calma, placuta” a declarat Angela Filo, director de marketing Diego Ambient.

Perdelele si draperiile anului

AMBIENT EXPO 2016 vine cu noutati si in privinta textilelor decorative. Astfel, pentru perdele si draperii se respecta trendul prin modele simple cu diverse insertii metalice sau lucioase. Se poarta dungile, atat verticale, cat si orizontale. De asemenea, modelele florale sunt la mare cautare pe partea de draperii, asortate cu perdele simple.

Cand vine vorba de perdele si draperii, romanii aleg, in primul rand, in functie de pret si apoi iau in considerare calitatea, desi se observa o tendinta de atenuare a acestui aspect. De aceea, Hauser Romania vine cu game diferite ca pret, aspect si calitate, comercializand perdele la 39, 50 si 75 lei pe metru liniar, fabricate in Germania, sub brandurile unor companii renumite pentru eleganta si modernitatea produselor, Unland si Pierre Cardin. Gama Pierre Cardin cuprinde perdele si draperii ale caror preturi ajung si la 120 euro pe metru liniar.

In cadrul AMBIENT EXPO 2016, la standul Diego cei interesati vor putea alege dintre sutele de modele de draperii si perdele. “Practice si trendy in acelasi timp sunt draperiile black-out (opace). Ele sunt tesute cu o tehnologie speciala, cu un strat de fire negre la mijloc care blocheaza patrunderea razelor de soare, obturand lumina cu o eficienta de pana la 100%. Black-out-urile sunt disponibile intr-o varietate larga de nuante si modele, deci se pot asorta cu usurinta la diverse tipuri de perdele. In privinta preturilor, acestea merg si pana la 65,99 lei/ mp, cum este in cazul draperiilor Black-out Titan lucios, sifonat” potrivit directorului de marketing Diego Ambient, Angela Filo.

Lansare de colectii 2016-2017, la tapet şi materiale textile decorative, în cadrul AMBIENT EXPO

Pe parcursul celor patru zile ale AMBIENT EXPO vor avea loc lansari de produse si servicii noi implementate de cele mai importante companii europene ale industriei de resort. Aceste lansari vizeaza si segmentul “tapet si textile decorative”, multe companii expozante oferind pe durata AMBIENT EXPO promotii diverse, pe toate segmentele de amenajari. Una dintre companiile care vor aplica un discount general mare, de 25%, pentru toate produsele lansate la AMBIENT EXPO, este Hauser Romania. In acelasi timp, compania pune la dispozitie, in cadrul targului, produse si mostrare pentru arhitecti, colaboratori, dealeri si clienti finali, astfel incat procesul decizional privind achizitia sa fie cu mult simplificat.
AMBIENT EXPO este un eveniment organizat de ROMEXPO in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Mai multe informatii despre eveniment se gasesc pe www.ambient-expo.ro.Diego Ambient va fi prezenta la Romexpo cu  brandurile proprii: gama de parchet laminat Woodstep, colectia de covoare Tulipo, dar si cu sute de modele de perdele si draperii.

Program de vizitare:

    • 7-9 aprilie 2016 (joi-sambata): intre orele 10.00 si 18.00
    • 10 aprilie 2016 (duminica): intre orele 10.00 si 16.00

Loc de desfasurare: Pavilionul: Pavilionul Central, C1 si Platforma Exterioara 4

Acces:
Bilet intrare adulti si studenti:10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

Biletele pot fi achizitionate si online, prin accesarea platformei  de vanzare bilete de pe website-ul evenimentului, www.ambient-expo.ro