AMBIENT EXPO 2014 – locul unde tendintele in amenajari sunt puse in practica

AMBIENT EXPO 2014 – locul unde tendintele in amenajari sunt puse in practica

La inceput de aprilie, ROMEXPO organizeaza cea de a 21-a editie a AMBIENT EXPO – Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine. Experti din Romania si din strainate vin sa prezinte noi produse si solutii pentru amenajarea spatiilor de locuit.

Pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa isi personalizeze caminul si vor sa gaseasca intr-un singur loc tot ceea ce au nevoie, AMBIENT EXPO isi asteapta vizitatorii cu idei de design, produse de decor interior, sisteme de iluminat si multe altele intre 10 si 13 aprilie in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO.

Eveniment lider pentru zona Europei Centrale si de Sud-Est, AMBIENT EXPO a ajuns in acest an la cea de a 21-a editie si sub un singur acoperis vizitatorii vor regasi cea mai cuprinzatoare gama de produse si sisteme pentru ambientari, decoratiuni si mobilier. Astfel, fie ca sunt sau nu profesionisti ai domeniului, AMBIENT EXPO a pregatit numeroase informatii importante pentru fiecare dintre cei care vor fi prezenti.

Va asteptam la AMBIENT EXPO pentru a avea acces, prin intermediul produselor expuse de companiile participante, la noutatile si tendintele in domeniul amenajarilor interioare si exterioare, pentru a participa la conferinte, seminarii si workshop-uri pe teme de actualitate din domeniu si pentru fi la curent cu ultimele tendinte, cat si cu investitiile din domeniu, atat din Romania, cat si la nivel international.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.ambient-expo.ro

Va asteptam la AMBIENT EXPO 2014!

PROGRAM DE VIZITARE
10 – 12 aprilie: intre 10.00-18.00
13 aprilie: intre 10.00-16.00

Locatie: Paviloanele A1, C1 si Platforma 4 si 10

Pret bilet de intrare: 15 Lei.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *