Ambalaje pentru industria alimentara la INDAGRA FOOD 2013

La sfarsitul lunii octombrie, ROMEXPO organizeaza INDAGRA FOOD – Targ international pentru industria alimentara. Eveniment de traditie, INDAGRA FOOD reuneste si de aceasta data producatori important din domeniu, ce vor prezenta cele mai noi produse si tehnologii.

Dintre expozantii acestei editii, amintim compania Sarten Ambalaj Romania.

 

Pentru cei de la Sarten, pe primul loc sunt situate calitatea, productivitatea, satisfacerea clientului si ocrotirea naturii. Tot ceea ce este construit la Sarten este pe un fundament stabil si aceasta se reflecta asupra oamenilor cu care lucreaza si oamenilor pentru care lucreaza, iar ambalajele produse au o inalta calitate.

O alta tinta prioritara a companiei o reprezinta instruirea continua a personalului de peste 1500 de angajati.

In afara de Romania, produsele Sarten ajung si in alte tari din Europa, in Rusia, Orientul Apropiat si Africa de Nord.

Sarten foloseste anual peste 200.000 tone de tabla, iar furnizorii sunt producatori europeni de tabla precum U.S. Steel din Slovacia si Serbia sau Russel Stein din Germania. Tabla folosita este dimensionata in functie de tipul ambalajului fabricat, iar grosimea acesteia variaza de la 0,16 mm la 0,32 mm, iar lacurile utilizate sunt de cea mai buna calitate, produse de liderul in domeniu – Metlak – Italia.

www.sarten.ro

 

Va asteptam la INDAGRA FOOD!

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
30.10.2013 – 02.11.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
03.11.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.indagra-food.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *