ALL PACK

ALL PACK – Expozitia internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice va avea loc in perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2015, in cadrul Pavilionului C3.

ALL PACK este un eveniment cu traditie, care de 17 ani vine in sprijinul companiilor care activeaza in industria de ambalaje, fiind pentru specialistii in domeniu o platforma eficienta de networking, informare si prezentare a noutatilor si produselor. Aceasta expozitie continua sa fie un reper in industrie, avand o crestere continua de la an la an. Participarea la ALL PACK este esentiala pentru a fi la curent cu noutatile industriei inregistrate pe plan national si international, cat si pentru a fi informat in legatura cu modificarile legislatiei in domeniu.

In cadrul fiecarei editii ALL PACK, cele mai importante companii de pe piata din Romania si din strainatate expun produse si tehnologiide ultima ora, materiale, masini si alte echipamente specifice domeniului. Vizitatorii au ocazia de a descoperi inovatiile in domeniul ambalajelor, de a achizitiona produse si servicii la preturi avantajoase, de a negocia direct cu furnizorii si de a incheia contracte importante.

In aceeasi perioada cu ALL PACK 2015, vor avea loc alte 3 evenimente care au tematici complementare: INDAGRA – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, INDAGRA FOOD – Targ international pentru industria alimentara si EXPO DRINK & WINE – Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice.

La editia precedenta ALL PACK au expus 85 de companii din 14 tari, pe o suprafata de 3,500 metri patrati.
• 2 participari colective din partea Bulgariei si a Turciei.
• Tari reprezentate: Bulgaria, Franta, Grecia, Irlanda, Macedonia, Moldova, Olanda, Polonia, Romania, Serbia, Taiwan, Turcia, Ucraina si Ungaria.
• Crestere de 30% fata de editia precedenta in ceea ce priveste numarul de expozanti si suprafata ocupata.

In total, in cadrul editiilor 2014 ale ALL PACK, INDAGRA, INDAGRA FOOD, EXPO DRINK & WINE si AUTOEXPOTEHNICA, organizate in aceeasi perioada in Centrul Expozitional Romexpo au fost prezenti 60.179 de vizitatori.