Agricultura si turismul, punctele de rezistenta ale semestrului II de targuri la ROMEXPO

 

Pentru cea de a doua jumatate a anului, ROMEXPO a pregatit vizitatorilor noi serii de targuri si expozitii din domenii variate, astfel incat sa raspunda tuturor cerintelor.

 

Sfarsitul lunii octombrie aduce cinci manifestari de mare interes atat pentru specialisti cat si pentru publicul larg. Intre 30 octombrie si 3 noiembrie, timp de cinci zile, vizitatorii sunt intampinati cu INDAGRA – Targul International de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei ajuns la cea de a 18-a editie, INDAGRA FOOD – Targ International pentru industria alimentara, ALL-PACK – Expozitie Internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice, EXPO DRINK & WINE – Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice si AUTOEXPOTEHNICA – Expozitia Internationala de componente si accesorii auto, singura manifestare de profil din Romania, dar si cu o noua editie a TARGULUI DE PRODUSE TRADITIONALE.

 

In luna noiembrie, ROMEXPO va organiza in perioada 14 – 17 noiembrie editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei, cel mai mare eveniment de acest tip din tara noastra, in cadrul caruia doritorii pot gasi cele mai variate si atractive oferte pentru petrecerea concediilor, dar si ROMHOTEL – Expozitia Internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante. Tot in aceasta luna, intre 21 si 24 noiembrie, DENTA – Expozitia Internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara isi va deschide portile pentru vizitatori. In ambele perioade, vizitatorii se pot bucura de editii ale TARGULUI DE PRODUSE TRADITIONALE, de unde se pot aproviziona cu bunatatile aduse de producatorii din toata tara.

 

Luna sarbatorilor, decembrie, aduce la ROMEXPO, in perioada 5 – 8 decembrie, Targul Cadourilor de Craciun – decoratiuni si suveniruri, unde numeroasele oferte de cadouri asteapta sa fie achizitionate, ANTIQUE MARKET – Targul de obiecte de arta si antichitati si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE.

 

“Am promis un an plin de evenimente si iata ca ne tinem de cuvant. Domenii variate, evenimente pline de noutati, sesiuni informative si demonstratii, toate sunt ingrediente ce transforma targurile si expozitiile organizate la ROMEXPO in repere pentru domeniile carora se adreseaza”, declara Mariana Suciu, Director General ROMEXPO S.A.

 

Pentru mai multe detalii despre programul expozitional ROMEXPO, accesati www.romexpo.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *