Afla ce se va purta in materie de make-up si coafura la Cosmetics Beauty Hair 2013

Intre 26 si 29 septembrie, ROMEXPO organizeaza cea de a XIX-a editie a Cosmetics Beauty Hair – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.

Editia din acest an va gazdui unul dintre cele mai interesante seminarii de beauty, care va aborda noutatile pentru sezonul toamna-iarna in materie de machiaj si coafuri. Publicul va afla de la specialistii in domeniu cum sa combine culorile, cum sa isi evidentieze trasaturile sau cum sa aleaga look-ul potrivit pentru ocazii speciale.

Printre seminariile si demonstratiile din cadrul Cosmetics Beauty Hair 2013 se numara si “From Mona With Gloss: Tendinte in hair si make-up AW 13/14”.

Seminarul va fi sustinut de beauty blogger-ul Mona Croitoru, Ambasadoarea Remington si imaginea Fontana Contarini in Romania, castigatoare a Scolii de Beauty Blogging organizata de L’Oreal.

Machiajul modelelor va fi realizat de make-up artistul Cristian Buca, cu o experienta de peste 10 ani in editoriale de beauty si fashion, specialist in machiajul vedetelor si al modelelor pentru catwalk si in machiajul pentru televiziune.

In ceea ce priveste tendintele pentru noul sezon in materie de hairstyle, specialisti de renume vor prezenta publicului tehnici inedite pentru coafuri usor de realizat si trucuri pentru rezultate rapide si de efect.

De asemenea, fiecare participanta va beneficia de sfaturi si raspunsuri, dar si de mici surprize din partea beauty blogger-ului Mona Croitoru.

Totodata, Cosmetics Beauty Hair 2013 va gazdui concursuri, workshop-uri si nenumarate demonstratii gratuite de make-up dedicate specialistilor si publicului larg:

    • „Gala Estetica Awards 2013” – Concurs de coafura, multibrand, in cadrul caruia vor fi premiate cele mai bune lucrari si fotografii de hairstyling.

 

    • Simpozioane sustinute de OPIC – Organizatia Patronala a Industriei Cosmeticelor care vor aborda teme de actualitate din domeniu

 

  • Seminarii specializate in domeniul micropigmentarii

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.expocosmetics.ro/.

Imagini din cadrul editiei 2012:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *