Accesorii tehnice la TIB 2014


Mijlocul lunii octombrie aduce la ROMEXPO un eveniment de traditie. Ajuns la cea de a 40-a editie, TIB – Targul Tehnic International Bucuresti – isi asteapta vizitatorii intre 15 si 18 octombrie cu noi solutii tehnice. 

Dintre expozantii acestei editii, va prezentam:

Böllhoff este un grup international de companii specializate in asamblari si tehnica de montaj.

Sortimentatia companiei cuprinde peste 100.000 articole, de la organe de asamblare dupa norma (DIN sau ISO) pana la articole dupa desen, personalizate. In cadrulGrupului Böllhoff, o companie de familie, independenta, cu un istoric de peste 137 de ani, flexibilitatea si rapiditatea sunt definitorii.

Prin produse inovative, consiliere tehnica, solutii de montaj precum si concepte logistice, angajatii companiei contribuie la optimizarea productivitatii si proceselor clientilor. Acestea sunt adaptate permanent la cerintele actuale ale tehnicii si pietei.

Specialistii Böllhoff de la compartimentul cercetare – dezvoltare, precum si departamentele de productie proiecteaza, respectiv realizeaza o serie de produse, care ofera solutii tehnice pentru diverse situatii frecvent intalnite in practica.

Amintim doar cateva produse, dintre cele mai cunoscute si utilizate.

– Astfel, insertiile filetate de la Böllhoff permit realizarea de filete in materiale metalice moi, cu rezistenta mecanica redusa – cunoscutele insertii HELICOIL® – sau in materiale plastice
– AMTEC® pentru montaj dupa injectie, respectiv IMTEC® pentru montaj in timpul injectiei.
– Piulitele nituibile RIVKLE® sunt recomandate ca solutie tehnica pentru filete in elemente constructive cu pereti subtiri – acolo unde, datorita grosimii reduse, nu se poate obtine un filet rezistent, cu numar suficient de spire.
– Tot pentru elemente constructive cu pereti subtiri, dar pentru asamblari nedemontabile, niturile RIVQUICK® reprezinta solutia tehnica, demonstrata deja pe piata.

Iar gama de produse este completata de numeroase alte articole: compensatoare de tolerante, nituire prin stantare, asamblari filetate in piese perechi din material plastic, sisteme de inchidere rapida, asamblari tip clinch, etc.

Printre cele mai noi dispozitive de montaj se numara si cele pneumatice-hidraulice RIVQUICK® seria P si respectiv electrice seria B, destinate pentru montajul niturilor standard si de inalta rezistenta (cu diametru 2,4 mm pana la 6,4 mm). Forma ergonomica precum si greutatea redusa permit utilizarea lor atat in productia de serie mare cat si mica.

Pentru piulitele nituibile am completat seria dispozitivelor RIVKLE® P2007 cu RIVKLE® P2007 PN utilizate la montajul piulitelor pentru mase plastice, si respectiv RIVKLE® P3007 pentru piulite de dimensiuni mari.

Va asteptam la TIB 2014, la standul nostru D20 – Böllhoff, situat in Pavilionul Central pentru detalii tehnice, inclusiv demonstratii practice.

www.boellhoff.com/ro/ro.php

 

S.C. IAMU S.A Blaj a fost infiintata in anul 1972, purtand numele de Intreprinderea de Accesorii pentru Masini-Unelte si avand ca obiect de activitate fabricarea si livrarea de produse de mecanica fina din categoria accesorilor, echipamentelor si elementelor de completare pentru masini-unelte si a componentelor de tehnica liniara.

Compania ofera Accesorii pentru Masini-Unelte :
•    Portscule pentru masini-unelte clasice si CNC;
•    Mandrine cu bucsi elastice;
•    Ghidaje cu role recirculabile si nerecirculabile;
•    Menghine;
•    Matrite;
•    Varfuri rotative si varfuri fixe;
•    Componente pentru tehnica liniara si de asamblare ;
•    Componente pentru tehnica medicala ;
•    Componente pentru masini de ambalat ;
•    Componente pentru liniile de productie a tubulaturii flexibile;
•    Accesorii, verificatoare si piese de schimb pentru masini-unelte.

www.iamu.ro

Va asteptam la TIB!

Program de vizitare:
15.10.2014 – 17.10.2014 intre orele 10:00 – 18:00.
18.10.2014, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.tib.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *