Acces WiFi pe toata suprafata Centrului Expozitional Romexpo

Centrul Expozitional ROMEXPO ofera acces la Internet mobil de mare viteza prin parteneriatul cu Vodafone Romania

Bucuresti, 20-03-2012 – ROMEXPO, liderul industriei de targuri si expozitii din Romania, anunta ca firmele expozante si vizitatorii sai vor beneficia de acces la Internet mobil, in urma parteneriatului incheiat cu Vodafone Romania.

Vodafone, partenerul tehnologic al Romexpo, a instalat una dintre cele mai fiabile solutii de WiFi in spatiul Centrului Expozitional ROMEXPO. Acest sistem va oferi tuturor firmelor expozante, precum si tuturor vizitatorilor, acces la Internet de mare viteza de pe echipamentele mobile pe care le detin (laptopuri, tablete, smartphone-uri) in incinta Romexpo.

Solutia de acces WiFi ofera utilizatorilor acoperire pe toata suprafata Centrului Expozitional Romexpo, de aproximativ 100.000 metri patrati, atat in spatiul interior, cat si in cel exterior, pentru a facilita accesul la Internet.

Solutia WI-FI se bazeaza pe o infrastructura special conceputa incat sa permita utilizatorilor sa navigheze fara intreruperea sesiunii pe intreaga arie a Romexpo. In acelasi timp, latimea de banda si implicit viteza de conectare sunt variabile, in functie de numarul utilizatorilor si de volumul de trafic generat.

 

Despre Vodafone Romania

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc, avea 8,327,280 clienti inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu 398 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

3 replies
 1. Mitza Branzoc
  Mitza Branzoc says:

  Ohoo! Wi-Fi la targ! Revolutie – la propriu – la Romexpo!
  Sunt curioasa: ce va mai urma!?

  Reply
  • ROMEXPO
   ROMEXPO says:

   Toate datele si informatiile de care aveti nevoie, in ceea ce priveste targurile Romexpo, pot fi gasite la punctele Info ale pavilioanelor.

   Romexpo SA

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *