AB TEHNIC PROFESIONAL participa ca expozant la ROMTHERM 2014

AB TEHNIC PROFESIONAL participa ca expozant la ROMTHERM 2014

In perioada 10-13 aprilie 2014, la ROMEXPO, are loc cea de-a XIX-a editie a ROMTHERM – Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului.

Cu aceasta ocazie, Domnul Adrian Balaoi, Director General AB Tehnic Profesional, a raspuns intrebarilor noastre, in cadrul unui interviu pe care va invitam sa-l parcurgeti mai jos:

Va ajutam sa reduceti costurile si sa faceti economii!

Instalatii frigorifice industriale, echipamente de umidificare, perdele de aer, usi frigorifice, sisteme de preracire legume si fructe

Ce fel de produse comercializeaza compania dumneavoastra si cine sunt clientii ideali pentru echipamentele importate?
Adrian Balaoi: Prin intermediul unei consultante de specialitate si suport tehnic, echipa AB Tehnic este capabila sa ofere solutii pentru un climat interior confortabil in spatii comerciale, industriale si birouri. Produsele AB Tehnic sunt echipate cu tehnologii de ultima generatie, performanta deosebita in toate situatiile si consum scazut de energie. Toate produsele sunt alcatuite din materiale si componente care sa poata fi utilizate pe o perioada indelungata de timp, totodata avand la baza tehnologii care permit utilizatorului sa economiseasca energie. Gama de produse comercializate de firma noastra cuprinde: perdele de aer, incalzitoare de aer, instalatii termice cu energie solara, pompe de caldura geotermale, racitoare de apa, recuperatoare de caldura, turnuri de racire si condensatoare cu evaporare fortata, umidificatoare si dezumidificatoare, instalatii frigorifice, usi frigorifice, automatizari instalatii, echipamente de climatizare, echipamente service etc. In general, echipamente HVAC&R cu randament ridicat, solutii tehnice care va ajuta sa reduceti consumul de energie electrica.

Ce caracteristici ale echipamentelor dumneavoastra le fac diferite si interesante pentru clientii din domeniul protectiei mediului?
A.B.: Echipamentele noastre se evidentiaza de alte produse asemanatoare prin consum redus de energie, eficienta ridicata, un coeficient de performanta ridicat, precum si utilizarea surselor regenerabile de energii neconventionale (utilizarea si exploatarea echipamentelor printr-un sistem eco-eficient). Costul investitiei echipamentelor se amortizeaza in maximum 3 ani si are o durata de viata ridicata in exploatare (ceea ce reduce semnificativ consumurile aferente exploatarii, intretinerii si gestionarii echipamentului). Parteneriatul cu AB Frigo Consult Tehnic (www.ab-frigoconsult.ro) asigura o promovare cu un inalt suport tehnic.

Care este perceptia dumneavoastra fata de piata de profil din Romania?
A.B.: Piata de profil din Romania a cunoscut o scadere semnificativa in perioada 2010-2013, fapt care a dus la orientarea clientilor catre produse cu un consum redus din punct de vedere al energiei si al costului din exploatare. Totusi, din a doua jumatate a anului 2013 piata de profil a inceput sa inregistreze o crestere mica, ceea ce reprezinta un bun indicator economic. Consideram ca si in anul 2014 consumatorii se vor orienta in continuare catre produsele eco-eficiente.

Ce noutati veti prezenta anul acesta vizitatorilor targului ROMTHERM? Veti oferi si discount-uri speciale?
A.B.: Anul acesta, in cadrul targului expozitional ROMTHERM 2014, firma noastra va prezenta echipamente care contribuie la reducerea consumurilor energetice si au un impact ecologic asupra mediului inconjurator.
Cu aceasta ocazie invitam participantii sa ne viziteze standul exterior vis-a-vis de pavilion C4-C5, din incinta centrului expozitional Romexpo, unde vor avea ocazia sa afle raspunsuri la intrebarile legate de echipamentele comercializate de catre firma noastra si sa descopere discount-urile oferite in perioada targului.

Interviu oferit de: Adrian Balaoi – Director General AB Tehnic Profesional (www.abtehnic.ro).

Noutati prezentate de AB Tehnic Profesional la ROMTHERM 2014:

PRERACIRE – Fructe si Legume

 

 

 

 

Va asteptam la ROMTHERM 2014!

 

Program de vizitare:
10 – 12 aprilie 2014, intre orele 10.00 – 18.00
13 aprilie 2014, intre orele 10.00 – 16.00

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul:www.romtherm.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *