A mai ramas doar o saptamana pana la deschiderea sezonului II de targuri ROMEXPO!

Incepand de saptamana viitoare, la ROMEXPO, va avea loc deschiderea oficiala a sezonului II de evenimente, prin inaugurarea celei de-a 21-a editii a Targului international de mobila, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului – BIFE (12-15 septembrie), expozitie ce se va desfasura concomitent cu Antique Market – Targ de obiecte de arta si antichitati si Targul Produselor Traditionale.

Cu aceasta ocazie, vizitatorii vor putea admira si achizitiona piese de mobilier, accesorii si decoratiuni pentru casa si birou, prezentate de catre cele mai importante firme din domeniu.

In acelasi timp, la Antique Market publicul este asteptat sa descopere povestile unice din spatele obiectelor de arta, iar la casutele de lemn situate pe Aleea Negustorilor, vor putea petrece cateva momente de relaxare, savurand produse autentic romanesti, realizate dupa retete traditionale: produse din carne, branzeturi si lactate, prajituri traditionale, zacusca, paine de casa sau obiecte de artizanat.

Programul expozitional al lunii septembrie va fi completat de targurile Cosmetics Beauty Hair (Expozitie internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura), EXPO ITP (Expozitie internationala de contractari pentru confectii, textile, pielarie si incaltaminte) si, din nou, Targul Produselor Traditionale – toate organizate in perioada 20 – 23 septembrie 2012.

In septembrie, va invitam la ROMEXPO pentru a va bucura de o toamna plina de noutati!

Pentru a viziona calendarul evenimentelor ROMEXPO va invitam sa accesati: www.romexpo.ro, sectiunea Program Expozitional sau paginile Facebook dedicate targurilor.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *