90.000 de persoane au vizitat TIBCO si KIDEX – Patru zile pentru intreaga familie la ROMEXPO –

Intre 30 mai si 2 iunie, ROMEXPO a organizat doua evenimente destinate tuturor membrilor familiei: TIBCO (Targul International de Bunuri de Larg Consum) si KIDEX (Expozitia de Servicii si Produse pentru nou-nascuti, copii, viitoare mamici si parinti).
 
Timp de patru zile Pavilionul Central a fost gazda pentru expozanti, vizitatori, copii care au inveselit atmosfera prin programele sustinute pe scena KIDEX, dar si pentru cei peste 90.000 de vizitatori.
 
150 de companii si-au expus produsele si serviciile pe o suprafata de 4.000 de metri patrati, oferind vizitatorilor reduceri substantiale doar in perioada targurilor la produse apartinand unor marci precum: Veronesse, Dara’s Boutique, Farmasi, Regal Gold, Chicco, Loris Baby’s Land, All4Baby, Wenice Kids, Premium Footwear, Picioru’ Gras, Hands on Education, Helen Doron, Global Network, Kids Hollywood, Kara Baby, Bimbo, Maiori sau TikkiShoes.
Pe langa articolele de imbracaminte, incaltaminte, aparatura electrocasnica, mobilier, suplimente naturale sau produse alimentare, jucariile creative si educative, cu ajutorul carora cei mici se pot familiariza cu formele, culorile sau cifrele au fost foarte cautate de catre parinti.
Copiii au fost vedetele programului artistic sustinut pe scena KIDEX,incantand publicul cu momente de dans si cantec. Si in acest an, o noua editie a Maratonului Carucioarelor si-a desemnat castigatorul, dupa o cursa apriga in care cel mai iute tatic a fost premiat cu un carucior oferit de Chicco.
In cadrul TIBCO, Uniunea Nationala a Cooperatiei Mestesugaresti –UCECOM a organizat cea de-a doua editie a Salonului Cooperatiei Mestesugaresti – COOPEXPO, eveniment ce a reunit peste 35 de societati cooperative producatoare si prestatori de servicii din sectorul cooperatiei mestesugaresti, inclusiv din domeniul educational si turistic. In standuri vizitatorii au putut admira si achizitiona produse din domenii diverse precum: confectii textile si tricotaje, mobila si alte articole din lemn, artizanat, incaltaminte, produse din metal sau produse alimentare.
ed
In paralel cu TIBCO si KIDEX, ROMEXPO alaturi de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), Camera de Comert pentru Import si Export de Masini si Produse Electronice din China (CCCME), Departamentul de Comert al Provinciei Zhejiang, Camera de Comert Exterior si Cooperare Economica a Provinciei Guangdong a organizat “Expozitia de Masini si Produse Electronice – China 2013”. In cadrul acestui eveniment peste 60 de expozanti au prezentat produse ingenioase pe o suprafata totala de 1.600 de metri patrati.
In cadrul manifestarii s-au regasit: echipamente de uz casnic, echipamente de bucatarie, aparate de mici dimensiuni, echipamente de comunicatii electronice, dispozitive GPS, smart card-uri, piese auto, scutere inteligente, camioane, stivuitoare, generatoare, produse solare, lampi pentru reducerea consumului de energie, masini pentru industria alimentara, utilaje de ambalare, si alte accesorii si utilaje de constructii, produse cu voltaj electric mic, scule electrice, pompe, supape, garnituri de cabluri, PVC, hardware si materiale de constructii.
Fara indoiala, cele mai atractive gadget-uri au fost vehiculul Robstep si aparatul de ras IShave.
TIBCO si KIDEX, alaturi de Coopexpo si Expozitia de Masini si Produse Electronice China 2013 au atras la ROMEXPO peste 90.000 de vizitatori pe parcursul celor patru zile desfasurare.
Tot in aceasta perioada ROMEXPO a gazduit cea de  8-a editie a Targului de carte Bookfest precum si PetExpo – eveniment dedicat animalelor de companie.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *