5.000 vizitatori, timp de patru zile in cadrul DENTA – evenimentul anului pentru domeniul stomatologiei

In perioada 21 – 24 noiembrie, ROMEXPO a organizat cea de a 29-a editie a DENTA – Expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara.

 

130 dintre cele mai importante companii din domeniu s-au reunit timp de patru zile in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO pentru a prezenta cele mai noi realizari in domeniu dar si pentru a impartasi informatii de ultima ora in cadrul seminariilor ce au avut loc cu aceasta ocazie.

 

Astfel, vizitatorii DENTA au putut regasi in cadrul targului echipamente, instrumentar, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara, aduse de companii provenind din Romania si de peste hotare, din Bulgaria, Finlanda, Germania, Israel, Italia, Pakistan, Polonia, Slovacia si Ungaria.

 

In acelasi timp, fiind o expozitie cu vanzare, specialistii care au trecut pragul DENTA au putut achizitiona, la preturi promotionale, materiale pentru cabinetele stomatologice.

 

Noutatile tehnologice au tinut si de aceasta data capul de afis al evenimentului, printre punctele de atractie ale acestei editii a DENTA numarandu-se: aparatura de imagistica ce imbina tehnica 2D cu 3D pentru rezultate finale de maxima precizie si rapiditate in realizarea radiografiilor dentare dar si tombole cu extrageri zilnice, organizate de o parte dintre firmele expozante sau chiar prima editie a “Programului Rabla” initiat pentru unit-urile dentare.

 

Atat partea informationala cat si produsele prezentate in cadrul Expozitiei internationale de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara – DENTA, un eveniment etalon pentru domeniul stomatologiei, au atras 5.000 de vizitatori timp de patru zile la ROMEXPO.

 

Va asteptam la editia din anul 2014 a DENTA!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *