Manifestari conexe la DENTA, 21-24 noiembrie 2013 – ROMEXPO

Cu o traditie de peste 22 ani, DENTA este cea mai importanta expozitie de medicina si tehnica dentara din Romania, cu participare internationala.

Asa cum v-am obisnuit, numai la DENTA latura comerciala se impleteste cu latura stiintifica astfel veti putea participa la un bogat program de manifestari stiintifice conexe:

In perioada 21 – 24 noiembrie 2013 firma SITEA va asteapta la Romexpo!
Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei DENTA va vom supune atentiei, o serie de oferte interesante, cursuri precum si tombole cu produse ale firmelor GC si Heraeus Kulzer.

Extragerile pentru tombola, vor avea loc la standul SITEA (nr.01, pav.C4-C5), pe intreg parcursul expozitiei, la finalul fiecarei zile !!!

TRABECULAR METAL – Un salt tehnologic in implantologie IMPLANTURILE ZIMMER cu OSTEOINCORPORARE. Implanturile ZIMMER se gasesc la Standul SITEA unde se vor face demonstratii practice continuu.

Oferte speciale pregatite de DEZIMED:

Pe parcursul expozitiei DENTA, ce se va desfasura la Romexpo in perioada 21-24 noiembrie 2013 compania DEZIMED a pregatit o serie de oferte speciale “de nerezistat” pentru cabinetul dumneavoastra precum si o prezentare de noi produse din gama Oro Clean Chemie AG Elvetia.

Cu aceasta ocazie la standul (DEZIMED, nr.06, pav.C4-C5) vor organiza o tombola cu produsele dezinfectante destinate curatarii, dezinfectiei (rapide) si sterilizarii suprafetelor, instrumentarului, materialelor de amprenta si sistemelor de aspiratie, spalarii, dezinfectiei si ingrijirii mainilor si pielii.

Extragerile, vor avea loc la standul DEZIMED, pe intreg parcursul expozitie, la finalul fiecarei zile!!!

Va asteptam la DENTA!

Program de vizitare:
21.11.2013 – 23.11.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
24.11.2013, intre orele: 10:00 – 14:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:

www.denta.ro

https://www.facebook.com/pages/Denta

www.romexpo.ro

https://www.facebook.com/ROMEXPO

https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *