AUTOEXPOTEHNICA 2012 la final

Peste 70 de companii din domeniul componente auto si servicii din Romania, Turcia, Polonia, Italia, Republica Ceha, Slovacia si Grecia au participat, in perioada 08-10 noiembrie 2012 la AUTOEXPOTEHNICA – eveniment organizat de catre ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si desfasurat sub patronajul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

 AUTOEXPOTEHNICA  2012 – s-a aflat la prima editie si s-a adresat unui public specializat in domeniul tehnicii si intretinerii auto.

La eveniment au participat ca expozanti producatori, importatori si distribuitori, la nivel national si international, din domeniul auto. Astfel, AUTOEXPOTEHNICA a prezentat cele mai bune solutii pentru problemele tehnice cu care se confrunta posesorii de autoturisme: de la piese si componente auto, la sisteme electronice de management-ul afacerii, e-shop-uri, piese forjate pentru autoturisme si biciclete, peste 1.500 tipuri de kituri de reparatie, echipamente pentru doatrea atelierelor, produse de ingrijire auto, produse chimice de curatare, presa de specialitate, dar si servicii pentru obtinerea licentelor de transport.

 

Cu aceasta ocazie, Inspectoratul General al Politiei Romane, prin reprezentantii politiei rutiere, au participat la eveniment  cu o motocicleta, o autospeciala marca Dacia MCV si Caravana de educatie rutiera, realizand activitati de constientizare a tuturor categoriilor de participanti la trafic cu privire la riscurile nerespectarii normelor privind circulatia rutiera pe drumurile publice.

 

In acelasi timp, Grupul de Formare Profesionala Master a prezentat noul sistem de formare profesionala.

Expozitia s-a va desfasurat in Pavilionul C6 al Centrului Expozitional ROMEXPO                                                                        

www.autoexpotehnica.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *