10 motive sa fii prezent la Targul Ghidul Miresei!

www.TargulGhidulMiresei.ro

Intre 21 si 23 februarie 2014, in Cupola Romexpo din Centrul Expozitional Romexpo, va avea loc a XI-a editie a Targului de nunti Ghidul Miresei.

1. Este cel mai mare targ de nunti din Romania datorita suprafatei de expunere de 10.000 de mp.

2. Editia de iarna 2014 prezinta cea mai complexa oferta de nunta: peste 300 de firme din domeniu iti vor expune cele mai tentante oferte pentru noul sezon.

3. Vei avea ocazia sa iti alegi rochia sau costumul de mire din timp si din cele mai noi colectii eliminand astfel asteptarea si emotia provocata de lichidarile de stocuri.

4. Este pentru prima oara cand la un targ de nunti sunt prezente peste 12 firme cu oferte pentru costumul de ceremonie.

5. Ti-am pregatit multe suprize, concerte, cadouri, concursuri din ora in ora, Tombola Ghidul Miresei si premii in valoare de peste 10.000 euro.

6. Peste 55 de firme cu oferte rochii de mireasa si ocazie; peste 100 de saloane de nunta si restaurante; la fel de multe agentii si oferte pentru tot ce tine de organizarea unei nunti.

7. Targul are loc in cel mai mare centru expozitional din Romania si intr-o zona centrala si usor accesibila transportului.

8. Ai si optiunea de a alege servicii sau oferte exotice si inedite de la papioane de sticla la decor cu pesti.

9. Orice model de rochie, costum, verigheta, invitatie sau propunere de decor, poate fi 100% personalizat si adaptat bugetului tau, atata timp cat te implici activ in discutiile cu expozantii.

10. Pe scena Targul Ghidul Miresei vor sustine concerte cele mai populare trupe si cele mai in voga vedete din domeniu pe care le poti contracta chiar si pentru nunta ta.

Mai multe informatii despre program, bilete, firmele si ofertele prezentate de acestea la targ regasiti si pe www.TargulGhidulMiresei.ro la categoriile aferente.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *